Sfaturi pentru Zodii la început de an

Va rog să consultați și zodia de Ascendent. De cele mai multe ori acesta are o mai mare relevanță.

Berbec/Ascendent – La inceputul anului este indicat să vă îndreptați atenția către modalități de a face bani prin a vă exploata talentul, îndemânarea, priceperea. Dedicați-vă timpul activităților productive. Primele două luni din an sunt benefice pentru a veni cu idei noi din care sa rezulte profit. Nu este nevoie de un mare plan sau ideal de atins, ci de calcularea fiecărui pas mărunt, chiar dacă nu aveți încă viziunea scopului final. Nu vă irosiți energia marțiană pe mai multe planuri, ci concentrati-o în ceva ce vă place și intr-un domeniu la care într-adevăr vă pricepeți. O altă temă importantă în 2021 este “lupta” dintre nevoia de libertate și obligația de a respecta regulile. Vom avea încă parte de multe constrângeri, de aceea vă sfătuiesc să găsiți activitatea care să vă ofere libertate psihică. Nu vă așteptați ca lucrurile sa revină la normal în jurul vostru, ci creați-vă propriul normal în care sa puteți activa conform propriei personalități. Succes!

Taur/Ascendent – după o perioadă în care v-a lipsit energia și cheful, în care poate v-ați simțit frustrați că nu puteți acționa ori reacționa cum o făceați în mod normal, Marte vă va readuce energia pe casa I. După data de 6 ianuarie este timpul sa puneți în miscare tot ce a stagnat în ultimele luni. O temă importantă în 2021 este “lupta” dintre nevoia de libertate și obligația de a respecta reguli. Vom avea în continuare parte de constrângeri, iar pentru voi este cu atât mai greu cu cât astrele influențează zona carierei, a nevoii de reinventare, afirmare și recunoastere a meritelor. Dacă vă simțiți blocați, ținuți pe loc, faceți schimbarea necesară care să vă ofere în primul rand libertate psihică. Zona banilor va fi luminată de eclipse în mai și iunie, evidențiind o perioadă benefică de a exploata resurse interne(timp, talent, îndemânare, pregătire superioară ) pentru a produce venit sau de a încheia un parteneriat profitabil. Sfatul meu pentru voi este ca în 2021 sa fiți în permanență mișcare. Succes!

Gemeni/Ascendent – Tema principală în 2021 pentru Gemenii iubitori de libertate este de a construi durabil și de a-și asuma responsabilități. Perioada de restricții pe care o traversăm cu toții vă face să tânjiti și mai mult după momente în care sa fiți liberi, fără a purta grija a ceva. Cum în 2021 aceste restricții vor continua, soluția pentru voi este de a dobândi , în primul rand, libertate mentală. Urmați un curs, căutați acel ceva care va pasionează, descoperiți-vă vocația. Hrăniți-va mintea cu informații noi! Faceți ceva productiv cu toată agitația mentală de care veți avea parte din 6 ianuarie. Construiți ceva nou sau reluați proiecte abandonate. În cazul in care considerați ca nu mai aveți ce sa învățați nou, atunci invățați-i pe alții ceea ce voi știți deja. Casa XI a umanității cere implicarea tuturor pentru un viitor colectiv mai bun. Un Geamăn stă la ușă cu bagajele făcute în speranța de a scăpa de orice constrângere și responsabilitate, în timp ce al doilea Geamăn este dispus sa rămână, sa construiască, sa învețe. Succes în a găsi echilibrul!

Rac/Ascendent – după o perioadă de 6 luni în care ați depus eforturi pe casa X a carierei, perioadă în care ați mers doi pași înainte-unul înapoi, Marte progresează în casa XI. Probabil mulți dintre voi ați luptat în ultima jumătate de an pentru a vă păstra locul de muncă sau un program stabil, ați tras pentru o avansare sau măcar pentru a vă fi recunoscute meritele. Urmează ca această energie “războinică” să se diminueze începând cu 6 ianuarie, făcând lucrurile sa se desfășoare mai ușor. Atenția se va îndrepta către domeniul conexiunilor inter-umane și casa marilor idealuri. Posibil să rupeți prietenii existente, făcând loc unora noi. Pot apărea oameni cu care să rezonati, cu care să împărțiți aceleași principii, alături de care sa va simțiți pregătiti de a va împlini marele vis. Aveți grija însă cu cine! Voi sunteți maeștri ai intuiției, ascultați-o si de această dată. În niciun caz sa nu luați decizii sub presiune! Dacă noile conexiuni implică un parteneriat de afaceri, aveți grija la finanțe, credite bancare și taxe. Dacă apare posibilitatea împlinirii unor noi proiecte, asigurați-vă ca voi sunteți cei care țin frâiele. Semnul Racului are o situație astrologică aparte anul acesta : gândurile lansate în univers. Va sfătuiesc sa fiți pozitivi și curați, altfel Saturn va va bloca social și financiar. Succes!

Leu/Ascendent – Pentru voi este foarte important sa aveți o scenă pe care să străluciți, prin urmare perioada de constrângeri și limitări pe care o traversăm nu vă este prea plăcută. In data de 6 ianuarie Marte a progresat pe casa X, oferindu-vă energia necesară de a vă pune, în sfârșit, în valoare. Tema principală a începutului de an este lupta pentru a obține statutul dorit, recunoașterea meritelor, împlinirea scopurilor profesionale, independență, poate chiar putere. Profitați de energia și curajul marțian pentru a obține rezultatele dorite. Ca nativi ai acestui semn, aveți tendința de a da vina pe alții pentru propriile limitări. Vă sfătuiesc să vă asumați viata în sine și sa faceți orice vă stă în putere pentru a vă autodepăși, pentru a progresa. 2021 este un an benefic pentru Leii care doresc sa își deschidă propria afacere sau care doresc sa se afirme. O altă temă importantă este cea a relațiilor cu superiorii, clienții, partenerii de viață ori de afaceri, relații care vor trece printr-un proces transformativ (oferiți atenție în special partenerului de viață). Străluciți, dragi lei! Succes!

Fecioară/Ascendent – Una dintre principalele teme ale anului 2021 este nevoia de libertate în toată această nebunie a restricțiilor care nu se va termina prea curând. In cazul vostru și al Gemenilor, pentru ca voi sa puteți funcționa trebuie să dobândiți libertate mentală. Critici și exigenți în general, dar mai ales cu voi înșivă, anul acesta trebuie să vă permiți să greșiți, sa învățați, să o luați de la capăt ori de câte ori este nevoie. Nu sunteți un robot programat să reușească din prima, cum nici cei din jurul vostru, de la care mereu aveți așteptări prea mari, nu sunt. Nu trebuie să aveți totul organizat după plan, învățați sa fiți mai flexibili, mergeți cu valul și vedeți unde duce. Un an bun pentru a renunța la vicii, pentru a urma o dietă, un program de sport sau de odihnă, de a face o schimbare în rutina zilnică. De asemenea, va sfătuiesc sa va faceți un set complet de analize. Cei care ați renunțat în trecut la studii, este un moment favorabil de a le relua și de a obține o diplomă. Fie că urmați cursuri oficiale ori că studiați singuri, hrăniți-vă încontinuu mintea. Astfel veți fi liberi! Succes!

Balanță/Ascendent – Una dintre temele principale ale anului 2021 pentru voi este responsabilizarea financiară. Trebuie sa deveniți mai disciplinați în acest sector, să cheltuiți cu măsură, să țineți o evidență. Înainte de toate, cei care încă nu se întrețin singuri trebuie sa învețe să o facă. Atenție la plata taxelor, chiriilor, creditelor bancare și datoriilor pe care le aveți. Încercați să vă asumați responsabilitatea acestora cât mai curând. Nu mai merge cu “iau de acolo, pun dincolo”. Banul trebuie câștigat și folosit fix în scopul stabilit. O altă temă a anului 2021 este crearea a ceva nou care să vă reprezinte 100%, care sa fie parte din voi. Un an foarte bun pentru artiștii de orice fel. Creația poate consta și într-o afacere sau poate chiar conceperea unui copil. Balantele care au deja copii trebuie sa știe ca aceștia necesita extra atenție pe tot parcursul anului. Sfătuiesc nativii acestui semn care termină orice fel de curs, specializare ori formă de învățământ să nu întârzie în a căuta job în domeniu. A vă construi propriul drum este tot o formă de creație. Succes!

Scorpion/Ascendent – Tema principală a inceputului de an pentru voi este cea a relațiilor cu cei din jur, în special cu partenerul de viață, partenerul de afaceri, clienții. Este foarte important sa evitați conflictele și să stăpâniți arta compromisului. Poate că vă simțiți sufocați de atâtea restricții, poate că va doriți lucruri diferite față de partener sau de cei din casă, poate ca aveți o nouă viziune de afaceri care nu vă este împărtășită. Dacă v-ați trezit într-o dimineață că vreți o schimbare de decor nu vă duceți să băgați divorț, nu-i asa? Mergeți și cumpărați un tapet nou, o vopsea, mobilă sau plecați în vacanță. Evitați impulsivitatea lui Marte de a schimba radical orice nu se încadrează în preferințele voastre. În cazul in care interacționati cu clienți, trebuie sa aveți în vedere că în perioada următoare această interacțiune poate fi puțin agresivă/vulcanică ori presărată cu situații ieșite din comun. Dacă stăpâniți acest aspect nu numai ca aveți de câștigat, ci aveți toate șansele sa atrageți clienți noi. Cheia inceputului de an este compromisul, în primul rand în familie (copiii scorpionilor se pot răzvrăti în această perioadă). Cu răbdarea treci marea! Succes!

Săgetător/Ascendent – Aveti grija ce vă doriți, ca s-ar putea să și obțineți în 2021. Un an foarte bun pentru a manifesta gândurile și dorințele, de aceea trebuie să triați foarte bine ce anume vă este potrivit. Aveți grijă asupra cărui subiect vă concentrați și ce gânduri vă bântuie, pentru că vor prinde contur în realitate. Alegerile din acest an vor fi, dacă nu pentru o viata, cel puțin pentru următorii 20 de ani. Nu abandonați proiectele din 2020 care s-au blocat din cauza lui Saturn. Acum este momentul să fructificați ce a fost deja început, acel ceva la care ați muncit, să aplicați tot ce ați învățat. Nimic nu a fost în van, ci doar cu efect întârziat. Trebuie să aveți în vedere ca Uranus este pe casa VI, ceea ce va îndreaptă către noi modalități de lucru. Adaptați-vă situației și treceți cu jobul în online, achizionati aparatură conformă tehnologiei actuale pentru afacerea voastră, învățați sa folosiți tot ce este nou, creați cu mâinile dar folosiți-vă și de tehnologie când o faceți, vindeți pe internet, oferiți-vă serviciile, promovați-vă online, actualizați-vă stilul de viață și rutina zilnică. Succes!

Capricorn/Ascendent – Eroii zodiacului! După 2 ani de tensiune în semnul vostru, in sfârșit planetele părăsesc zona, lăsându-vă să respirați. Acum este momentul să hotărâți încotro vă îndreptați, când nicio influență astrală nu vă mai trage în stânga sau dreapta. Sunteți reprezentați de cel mai cerebral semn, disciplinat, atașat de tradiții, căruia nu ii place schimbarea și nici haosul, care a inventat regulile pe Pământ. Și totuși, surprinzător, din toată această nebunie ați ieșit schimbați: gusturi și preferințe noi în diverse domenii, dorinta de a face ce altă dată n-ați fi îndrăznit, oameni noi în jurul vostru, valori noi, viziune despre viață schimbată, planuri și teluri de atins.Tema principală în 2021 este despre stabilitate și restructurare în aceste vremuri instabile. Voi sunteți însăși definiția puterii și a structurii, semn cardinal de pământ, așa că vă urez spor la treabă și succes în a obține orice v-ați propus!

Vărsător/Ascendent – Tema principală a noului an este nevoia de libertate specifică Varsatorului: libertate de exprimare, libertate de acțiune, libertatea de a alege ce este bine pentru colectiv. Constrângerea am suferit-o toți ca un întreg, dar ce vă faceți voi, Varsatorii care v-ați pus limite singuri? Este momentul să le depășiți și să vă găsiți locul în lume. Faceți orice schimbare necesară pentru a putea respira, însă atenție la aspectul casei IV : nu creați un vulcan în interiorul căminului, ci înțelegeți că fiecare trăiește și simte diferit aceste schimbări astrologice. Va dau acest sfat deoarece sunteți predispuși în primele două luni ale anului la conflict și tensiuni în casă. Indiferent de domeniul în care munciți, incercati să construiți un sistem care să favorizeze binele tuturor, nu numai pe al vostru. Era Varsatorului este era umanității, fiți voi primii care dați dovadă de asta. Nu impuneți, ci sprijiniți. Succes!

Pești/Ascendent – În timp ce restul zodiacului se agită din cauza haosului pe care il trăim, voi stați liniștiți în apele voastre, deconectați de la toate sursele care alimentează teama. Experiența m-a învățat ca nu trebuie să mă agit cu teorii conspiraționiste pe lângă un nativ Pești, în încercarea de a-l face sa vadă realitatea în care ne aflăm, ci să învăț de la el modalitatea de a pune planeta pe pauză în timp ce visez cu ochii deschiși. Câteodată avem nevoie de liniște pentru a ne auzi propriile ganduri. 2021 este un an benefic pentru artiști, scriitori, creatori, pentru cei care activează în domenii în care este necesară imaginația. Poate ca nu ești neapărat artist! Chiar și pentru a crea un joc video sau un program util tuturor este nevoie de viziune și imaginație. Poate ești un medic care are viziunea unei noi modalități de a face o intervenție chirurgicală. Indiferent de domeniu, sfatul meu pentru voi, dragi Pești, este să vă retrageți în ape proprii. Acolo vor lua nastere cele mai inovative idei și proiecte. Succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s