ASTRO-SFATUL ZILEI DE 18 iulie

☆Zi lunară 28 (de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : sâmbătă, guvernată de Saturn

☆Lună în descreştere in Gemeni

☆Soare în Rac

☆Culorile zilei: albastru închis, mov, negru

Simbolul zilei lunare 28 este lotusul. Caracteristica acestei flori este puritatea, chiar dacă rădăcinile sale se află în cele mai murdare ape. Pe timpul nopții floarea se închide şi scufundă, înflorind iar dimineața, la lumina soarelui. Prin analogie, ziua de astăzi vă oferă şansa de a vă depăşi condiția, indiferent de mediul din care proveniți. Trebuie doar să îndrăzniți şi să vă doriți să evoluați. Profitați de orice şansă pe care v-o oferă viața prin diverse semne, întâmplări, oameni pe care vi-i scoate în cale.

Înlãturați orice gând rãu, nu acționați cu rea credință, respectați pe cei din jur, dar şi natura (nu tăiați copaci, nu rupeți flori, nu mergeți la vânãtoare sau la pescuit).

Nu mâncați peste mãsură. Sunt indicate mâncãrurile lichide (supe, ciorbe, ceaiurile, fresh-urile de legume si fructe).

Cum ciclul lunar actual urmează să se incheie, Luna aflându-se deja în umbră, vă sfătuiesc să vă feriți de locuri “intunecate” şi de oameni de o moralitate îndoielnică. Luminați colțurile intunecate din casă. Lăsați o lumină de veghe pe timpul nopții.

Nu luați şi nu dați cu împrumut bunuri sau bani. Achitați datorii, rate.
Terminați proiectele aflate in curs, valabil nu numai pentru locul de muncă, ci si pentru acasă. De exemplu, dacă renovați o cameră nu cumpărati incā mobila, ci varuiti, finisati, curatati, ca mai apoi, in faza de crestere a Lunii, să comandati/cumparati mobila necesară. Acesta este un simplu exemplu, putând aplica astro-sfatul in funcție de situația in care vă aflați.

Potrivit Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” în data de 20 iulie, ora 20:30, Luna va avea o iluminare şi vizibilitate de 0% deoarece se află între Soare şi Pământ – Lună Nouă 🌚

Aceasta va avea loc pentru a doua oară consecutiv în semnul Racului, fapt care se întâmplă rar, însă care oferă pentru a doua oară o “nouă șansă și un nou început”. Mai jos voi prelua din articolul trecut (Luna nouă din 21 iunie) zodiile și casele astrologice afectate. Vā rog să consultați și Ascendentul, acesta având o mai mare acuratețe.

În aceste două zile vă recomand să practicați recunostinta. Acordați-vă câteva minute de linişte în care să vizualizați şi mulțumiți Divinității pentru tot ce aveți în viață. Stabiliti-vă noi obiective de atins în noul ciclu lunar ! “O viață fără scop e ca o moarte timpurie”

☆Asemeni lotusului, înfloriți din cele mai tulburi ape, păstrați-vă puritatea şi nu uitați cine sunteți, atunci când sunteți inconjurați de ceea ce nu sunteți !☆

Berbec/Ascendent Berbec: segment influențat- casa 4 -cămin, casă, locul in care ne simtim confortabil şi in siguranță; pământ, teren; imobiliare in general; legătura cu părintii si mediul originar; rădăcini.
Expresie cheie: “eu simt”

Taur/Ascendent in Taur: segment influentat-casa 3– interactiunea cu mediul imediat, cu frații, vecinii; comunicare verbală/scrisā; procesarea informației; raționament; dezvoltare in plan mental; invățământ primar; cursuri de calificare, de invatarea unei meserii, de avansare sau poate doar pentru a satisface propria curiozitate/plăcere; acte, contracte; călătorii scurte; mijloace de transport si de comunicare.
Expresia cheie : “eu gândesc”

Gemeni/Ascendent in Gemeni: segment influențat-casa 2– bunuri, posesiuni; valori personale; venituri materiale obtinute din muncă proprie; resurse care pot valorificate, adică capabile să producă bani(timp, talent, indemânăre, chiar şi aspectul fizic poate fi o astfel de resursă).
Expresia cheie: “eu am”

Rac/Ascendent in Rac: segment influentat-casa 1-personalitate; temperament; imagine de sine, modul in care ceilalți vă percep; înfățişare fizică dar şi ce exprimați din interior; vitalitate.
Expresia cheie: “eu sunt”.

Leu/Ascendent in Leu: segment influențat-casa 12– intimitate; izolare fizică sau psihică; subconştient; temeri; emoții; sensibilitate, vulnerabilitate, imaginație; sacrificiu, compasiune, credintã; latura ascunsă; vicii.
Expresia cheie: “eu cred”

Fecioară/Ascendent Fecioară: segment influențat-casa 11– proiecte; dorințe ambițioase; progres; ingeniozitate, originalutate; organizații, grupuri şi prieteni cu care impărtăşim cauze, aspirații şi idealuri comune; protectori.
Expresia cheie: “eu rezolv”

Balanță/Ascendent Balanță: segment influențat-casa 10– carieră, statut social, ascensiune şi realizare socială; imagine publicã; autorități; figură paternă; legătură cu persoane cu autoritate superioară vouă; perseverență, ambiție, muncă.
Expresia cheie: “eu organizez”.

Scorpion/Ascendent in Scorpion: segment influențat-casa 9-filosofie de viață, principii morale; realizări; invățământ superior; religie, spiritualitate; justiție; străinătate; alte culturi; călătorii lungi; explorare; îndrumare.
Expresia cheie: “eu caut”

Săgetător/Ascendent in Săgetător: segment influențat- casa 8 -transformări interioare profunde; regenerare fizicã şi mentală; venituri adiacente; câştiguri obținute prin partenerului de viață, resursele acestuia; sexualitate; moşteniri; credite; taxe şi impozite.
Expresia cheie: “eu doresc”

Capricorn/Ascendent Capricorn: segment influențat- casa 7- colaborare, asociere; alianță; adversar; partener de viată, de afaceri; căsătorie; procese juridice, contracte; seriozitate, organizare.
Expresia cheie: “eu echilibrez”

Vărsător/Ascendent Vărsător: segment influențat –casa 6- loc de muncă, mediu profesional; relația cu colegii; rutină zilnică; a fi in serviciul altora; sănătate; analiză, minițiozitate, precizie.
Expresia cheie: “eu analizez”

Peşti/Ascendent Peşti: segment influențat- casa 5– creativitate şi creație; hobby; popularitate; strălucire; decizie; timp liber, vacanțā, petrecere; iubire; copii, fertilitate.
Expresia cheie: “eu voiesc”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s