ASTRO-SFATUL ZILEI de 23 iunie

☆a 3-a zi de la Luna Nouă

☆Luna 🌙 in Leu♌

☆Soare ☀️ in Rac♋

☆Zi a săptămânii: marti, guvernată de Marte

☆Culorile zilei : roşu

Simbolul zilei, leopardul, vã îndeamnă să gândiți obiectiv şi strategic! O zi de acțiune în care să vă urmăriți scopul şi sā iesiți la vânătoare. Aflându-ne in faza de creştere a Lunii, puneți bazele a ceea ce veți dori să fructificați la sfârşitul ciclului, atunci când nu veți mai dispune de energia necesară.

Fiți energici, mâncați bine, faceți sport, consumați energia, acționați in direcția atingerii obiectivelor propuse !

Din punct de vedere nutrițional este indicat consumul de carne roşie şi al unui un pahar de vin.

Concentrați-vã pe muncă şi pe sarcinile zilei. Fiți atenți la orice tip de eroare care se poate strecura din cauza influenței retrogradării lui Mercur.

❗O scurtă recapitulare despre această retrogradare: Mercur sau Hermes in mitologia greacă, este considerat mesagerul zeilor şi zeu al comerțului. Datorită mişcării rapide (incaltamintea cu aripi), in astrologie ii este atribuită printre altele şi deplasarea, guvernând astfel mijloacele de transport. Guvernează, de asemenea, comunicarea şi transmiterea informației, aparate electronice, acte/contracte. Atunci când retrogradează se pot strecura erori sau neintelegeri in domeniile guvernate de acesta. Poate fi afectată buna funcționare a mijloacelor de transport ori aparaturii electronice/electro-casnice, precum şi a mijloacelor de comunicare(telefoane, laptopuri, retele sociale). Pot aparea neintelegeri in transmiterea, procesarea sau receptionarea informații, insă, de asemenea, fiind in miscare retrogradă, poate lămuri subiecte/discuții/situații din trecut. Fiți atenți la ce semnați iar dacă aveți ceva oficial de rezolvat, verificați de 2 ori inainte pentru a vă asigura că totul este in regulă.

Pentru că ne aflăm intr-o perioadă agitată, las mai jos mantra “Om tare tuttare ture soha” care protejează mintea şi limpezeşte gândurile, prin respingerea vibrațiilor exterioare.

Vă doresc o zi productivă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s