ASTRO-SFATUL ZILEI de 18 iunie

☆a 27-a zi de la Luna Nouă

☆Luna 🌙 in Taur♉

☆Soare ☀️ in Gemeni♊

☆Zi a săptămânii: joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei : galben, auriu

Simbolul zilei il reprezintă tridentul lui Neptun/ Poseidon (zeul mărilor).
In astrologie, Neptun reprezintă ìntelepciunea până la iluminare, mereu in căutarea adevărului, a esenței lucrurilor.

Evitați ştirile din presă, televiziune, online, care vă afectează undele cerebrale. Fiecare este dator față de el insuşi sã se ingrijeascã, menajeze şi iubească. Dacă simtiti nevoia de a primi un sfat, intr-o zi lunarã 27 este indicat să apelați la persoane mai în vârstă care, cu intelepciunea experienței, vă pot indruma spre a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Voi lăsa la sfarşitul articolului o muzică specială pentru activarea subconstientului. Tonurile binaurale provoacă valuri, influențând creierul prin antrenarea undelor cerebrale.

Deoarece elementul zilei este apã, evitați pe timpul zilei reflectarea in oglindă. Nu este indicat să spălați rufe.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, fiind chiar recomandat să vă răsfățați cu preparatele voastre preferate pentru a mai căpăta energie- ne apropiem de incheierea ciclului lunar.

Terminați proiectele aflate în curs. Plătiți datorii, facturi, rate, iar dacă aveți posibilitatea, donați unei cauze sau dați de pomană.

Sfârşitul de săptămână ne aduce, pe lângă şansa unui nou început odatā cu Luna Nouă, o eclipsă de Soare şi începutul verii astronomice.

Solstițiul de vară va avea loc duminică, marcând intrarea Soarelui in semnul Racului. Potrivit Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu”, în acel moment are loc schimbarea gradientului mișcarii Soarelui în raport cu declinațiile acestuia. Soarele se va afla la culminație, 67° 52′ deasupra orizontului, determinánd durata zilei cu cea mai mare valoare din an. Apoi ziua începe să scadă.

Dacă privim in istoria recentă, observăm cā o eclipsă in timpul solstițiului marchează anul respectiv. De parcă 2020 nu este suficient deja cu tot ce se intâmplă.

-1917 revoluția bolşevică(octombrie roşu)

-1955 semnarea Pactului de la Varşovia; protestele din America pentru apărarea drepturilor civile, care s-au declanşat atunci când Rosa Parks, o femeie de culoare, a refuzat să cedeze locul in autobuz unui bărbat de rasă albă (asta fiind prevăzut in lege). Cu această ocazie Martin Luther King conduce primul său protest; Jonas Salk incepe să vaccineze copii impotriva poliomielitei; Moare Albert Enstein.

De luni vom avea 6 planete in retrograd, urmând ca in august sã intre şi Uranus. 2020 e departe de a-şi incheia socotelile cu noi, însă ne oferă şansa evoluției personale intr-un moment de tensiune globală.

Toți suntem in şanț, dar unii dintre noi privesc spre stele”(Oscar Wilde)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s