ASTRO-SFATUL ZILEI de 15 iunie

☆a 24-a zi de la Luna Nouă

☆Luna 🌙 in Berbec♈

☆Soare ☀️ in Gemeni♊

☆Zi a săptămânii: luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei: alb, argintiu

În mitologia vedică, simbolul zilei de astăzi, zeul Shiva, reprezintă parte a trinității, alături de zeii Brahma şi Vishnu. Brahma este creatorul, Vishnu conservatorul iar Shiva distrugătorul. Semnificația zilei nu este nidecum una negativă, deoarece distrugerea este întotdeauna urmată de construirea a ceva mai bun, în scopul pãstrării echilibrului in Univers.

În faimoasa carte a parapsihologului Serghei N.Lazarev “Diagnosticarea karmei” am întâlnit o idee foarte interesantă despre conceptul de distrugere: “Dacă, drept răspuns la distrugere, noi mărim cantitatea de iubire în suflet, atunci distrugerea devine creatoare. Ura interioară faţă de distrugere constituie lipsa dorinţei de dezvoltare. ”

Ziua lunară 24 este caracterizată de energie masculină. Tot ce faceți astăzi trebuie să fie la capacitate fizicã maximă, cu implicare 100%. O zi bună să construiți/ dărâmați/ reparați.

În Antichitate, în această zi egiptenii începeau construirea unei noi piramide, fiind astfel un moment prielnic pentru a pune bazele oricărui lucru de durată.

Pot exista unele tensiuni cu superiorii de sex masculin, mai ales dacă sunteți de asemenea bãrbat, din cauza încărcăturii energetice de acest tip.

Din punct de vedere nutrițional nu săriți peste nici o masă principală şi nu vă înfometați. Intr-o zi lunară 24 avem nevoie, in primul rând, de putere fizică.

Incepem o nouă săptămână puternică, cu multā activitate astrală, incheiată de o eclipsă de Soare duminică, 21 iunie.

O eclipsă de Soare are loc in faza de Lună Nouă, iar eclipsa de Lună in faza de Lună Plină(cum s-a intâmplat de Rusalii). Aceasta va seta noi începuturi la 0 grade Rac, ceea ce va urma să se întâmple fiind aproape “predestinat”. Nu folosesc acest cuvânt de obicei, fiind de părere cā astrologia este o unealtă cu ajutorul căreia observăm predispoziții( astrele predispun, omul dispune) însă nu am cum să definesc mai clar implicarea Nodurilor lunare de destin in acest nou inceput.

Voi vorbi despre asta pe larg, intr-un articol separat.

Vă doresc o săptămână productivă şi spor in toate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s