Astro-sfat❗Marte conjuncție Neptun

Războinicul Marte va face aspect exact cu Neptun, planeta confuziei şi iluziei, in data de 13. Tensiunea se resimte deja de o săptămână şi va amprenta intreaga lună iunie.

Spiritele sunt încinse in aceastā perioadă, de aceea vă sfătuiesc să evitați dispute, contraziceri, reacții impulsive. Ne aflăm pe un cámp minat, unde trebuie păşit cu grijă. Chiar dacă voi credeți că aveți dreptate in tot ce gândiți şi vorbiți, in cauza pe care o susțineți, indreptățiți in modul in care acționați, credeți-mă ca nu aveți.

Adevărul şi dreptatea nu se află de partea cuiva in această perioadă deoarece nimeni nu reuşeşte să aibă o claritate mentală sub acest aspect. Putem vedea asta chiar şi la marile puteri mondiale care bâjbâie in ceața neptuniană in căutarea unor soluții.

Pe lângă sentimentele de nemulțumire, superioritate şi pornire pe scandal, o altă latură negativă este paranoia. Este ok să realizați ca nu dețineți toate răspunsurile, însă nu cădeți in extrema conspiraționistă intr-un moment de maximă ceață. Nu vă bănuiți până şi umbra! Puțină răbdare şi vom afla multe lucruri intr-adevăr reale care vor ieşi la suprafață in curând, după ce eclipsa de soare din data de 21 işi va face efectul. Aceasta se aplică atât la nivel mondial, cât şi individual.

Nu consumați alcool, droguri, medicamente puternice deoarece există risc de intoxicare.

Marte are puterea de a ne separa, diviza, cu atât mai mult cu cât Venus, planeta armoniei şi a uniunii, se află intr-o poziție foarte slabă, fiind retrogradă, combustă şi invizibilă (deoarece se află in lumina Soarelui). Păstrați-vă cât mai aproape unii de alții, fiți intelegători şi empatici in aceste momente in care auzim tot mai des expresiile “noul normal” şi “distanțare socială”.

Rămâi calm în orice situaţie deoarece liniştea înseamnă putere.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s