ASTRO-SFATUL zilei de 9 iunie

☆a 18-a zi de la Lună Nouă

☆Lună 🌙 in Vărsător ♒

☆Soare ☀️ in Gemeni ♊

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culoarea zilei: roşu

Deoarece simbolul zilei este oglinda, ceea ce ni se întâmplă intr-o zi lunarā 18 reprezintā reflexia noastră. De obicei o astfel de zi poate trece neobservată, fārā evenimente, atunci când vă aflați in acord cu legile Universului. Ne aflăm insă sub influența lui Chiron, pe de o parte putând fi puşi față in față şi forțați sā confruntăm propriile răni, iar pe de altă parte putem fi noi cei care rănim.

Mitologie – Chiron, deşi era zeul vindecării, nu s-a putut vindeca pe el inşuşi atunci când a fost lovit din greşeală de o sāgeatã otrăvită trasă de Hercule. A renunțat la nemurirea datã de tatãl său, Cronos/Saturn (zeul timpului), pentru a scăpa de durere.

In astrologie, locul in care Chiron se află pe harta natală indică rănile/traumele care, probabil, nu vor putea fi vindecate vreodată, cele cu care trebuie să invățăm să trăim. Aflându-se in aspect tensionat cu Mercur, zeul comunicării, trebuie să fim atenți nu numai la propria “sângerare” produsă de vorbele cuiva, ci şi la a indrepta săgeata către altcineva. Putem avea impresia ca vocea noastră nu este auzită, că mesajul pe care il transmitem se loveşte de un perete, că ceilalți nu sunt receptivi sau că noi nu dispunem de logica şi raționamentul necesar pentru a exprima ce avem in minte. Atunci când intervin astfel de blocaje, indiferent de care parte, avem tendința de a fi mai agresivi verbal.

Indiferent de ce sentimente vă incearcă- durere, furie, disperare, irascibilitate, frustrare, ură- nu permiteți oglinzii să reflecte asta, deoarece se vor intoarce impotriva voastră! Găsiți modalitatea prin care cuvintele voastre să fie vindecătoare. Fiți blânzi in exprimare!

Cicatricea va reaminti mereu că acolo a existat o rană, însă nu ajută cu nimic redeschiderea ei. Unele persoane refuză vindecarea pentru că nu ştiu ce să facā cu “noua versiune din oglindă”, fiind deja obisnuiți şi imprieteniți cu durerea, făcând din aceasta un mod de viață şi o componentă a propriei personalități. Iar dintre toate luptele, lupta cu sinele este deja pierdută atunci cánd vrei sã fii de ambele părți.

Din punct de vedere nutrițional, este indicat să consumați produse bogate în magneziu, potasiu, acizi graşi esențiali omega 3 şi 6. Zi cu element activ apa, este foarte important să vă hidratați. Nu consumați alcool!

În gospodãrie, intr-o zi lunară 18 este recomandat spălatul geamurilor, uşilor de sticlă şi al oglinzilor, însă pentru astăzi nu recomand aceasta, deoarece ne aflăm in a 3-a zi de Rusalii.

☆Vă doresc zile senine şi spor in toate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s