ASTRO-SFATUL ZILEI de 8 iunie

screenshot_20181231-103442_gallerya 17 a zi de la Luna Nouă

☆Lună in Capricorn

☆Soare in Gemeni

☆Zi a săptămânii : luni, zi guvernată de Lună

☆Culorile zilei : alb, argintiu

Aflați încă sub efectul Lunii Pline, dar şi al aspectului tensionat cu Marte, încercați să găsiți echilibrul intre minte şi corp. Dacă cei din jur nu-şi pot controla ieşirile nervoase ori stările emoționale, fiți voi cei care înțeleg situația şi care cedează.

Hrăniți-vă bine, vitaminizați-vă. Fiți activi, faceți sport/ alergați/ faceți o plimbare lungă. Aportul de vitamine şi minerale, in special fierul, sunt foarte importante astăzi pentru regenerarea sângelui.

În gospodărie nu este indicat să faceți prea multe, însă puteți planta flori.Dacă locuiți la bloc puteți schimba pământul din ghiveci ori curăța frunzele, orice activitate care să vă pună în legătură cu natura.

În cazul în care vă aflați intr-o poziție de conducere, nu cereți prea multe de la angajați. Lăsați pretențiile de-o parte o zi, până se echilibrează energia şi până când toată lumea işi va recupera concentrarea. În cazul in care sunteți angajat, ocupați-vă cu sarcini uzuale, nimic ieşit din comun care să necesite o atenție sporită.

Elementul principal al zilei lunare 17 este energia feminină. O zi a celebrării femeii şi iubirii. Arătați-vă, printr-un gest oricât de mic, aprecierea față de mamele, soțiile, surorile, iubitele voastre sau orice altă femeie importantă din viața voastră.

Petrecerile şi aniversările anumitor evenimente din viața noastră sunt bine venite, în Antichitate această zi fiind dedicată lui Bachus. Chiar dacă nu aveți un motiv de acest fel, întrețineți o atmosferă distractivă în casă. Ascultați muzică, consumați un pahar de vin, petreceți timpul cu persoanele iubite, găsiți o activitate amuzantă care să implice participarea intregii familii.

Deoarece simbolul zilei este Shakti (“energie feminină” în sanscrită), vă las mai jos mantra cu acelaşi nume, care poate fi interpretată ca o mulțumire adusă energiei primare feminine, parte a Divinității creatoare. Cu toții suntem energie înainte de a aparține oricărei religii, iar in orice cultură Divinitatea este şi femininã şi masculină, yin şi yang, compunând astfel întregul. In creştinism, Shakti işi are echivalentul în “grația divină”. Cu toții am auzit măcar o dată de aceasta.

Vã doresc o zi veselã şi plină de iubire !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s