ASTRO-SFATUL ZILEI de 28 mai

screenshot_20181231-103442_gallery

☆Zi lunară : a 7 a de la Luna Nouă

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Lună în creştere in Leu♌

☆Soare în Gemeni♊

☆Culorile zilei (culorile lui Jupiter) : galben şi auriu

Ziua lunară 7 are ca simbol roza vânturilor, de aceea este foarte important să avem grijă la vorbele şi gândurile lansate astăzi in Univers, la ceea ce transmitem in cele 4 zări.

Puterea cuvântului rostit intr-o zi lunară 7 este una atât constructivă cât şi distructivă, cu efect instant de bumerang. Ceea ce exprimați trebuie să fie transparent, fără un interes ascuns sau cu intenția de a face rău. Puteți obține beneficii dacă vă alegeți cuvintele potrivite.

Şefii trebuie să-şi laude angajații şi să le arate recunoştință dacă vor să atragă prosperitate şi productivitate.

Găsiți-vă câteva minute in care să meditați, să spuneți o rugăciune cu voce tare, să ii multumiți lui Dumnezeu pentru tot ce aveți. Nu gândiți rău de nimeni, nu vă preocupați de viața altora, desfăsurati-vă activitatea fãră prea multă pălăvrăgeală. Acolo unde se vorbeste mult de obicei se vorbeste şi in plus. Incercați să blocați orice gând care ar judeca pe cineva, care ar critica, care ar face rãu in momentul rostirii. Folosiți puterea cuvântului in rugăciune, in a incuraja pe cineva care are nevoie, in a sfãtui, in a lăuda constructiv si in spirit de susținere.

“Fii atent la vorbele pe care le spui, pāstrează-le scurte si dulci; nu se stie niciodata pe care va trebui s-o inghiti.”

Într-o zi lunară 7 nu este indicat să tăiați lemne. Nu vă apucați de renovări care constau în tăierea țevilor sau spargerea pereților.

Elementul zilei este aerul. Țineți geamurile larg deschise, aerisiți-vă casele, mai ales locurile aglomerate din locuință, aprindeți lumânări aromate, tămâiați.

Astăzi sărbătorim Înălțarea Domnului, la 40 de zile dupa Inviere, in Joia din saptamana a VI-a, dupa Pasti.

Cea mai veche mentiune o gasim la Eusebiu din Cezareea, in lucrarea “Despre sarbatoarea Pastilor”, compusa in anul 332. Din aceasta lucrare reiese ca Inaltarea Domnului era sarbatorita in acea vreme odata cu Rusaliile, la 50 de zile de la Invierea lui Hristos. Spre sfarsitul secolului al IV lea, inceputul secolului V, sarbatoarea Inaltarii s-a despartit de cea a Pogorarii Sfantului Duh (Rusaliile).

Hristos, prin Inaltarea Sa, nu arata doar unde trebuie sa ajunga omul, ci se face cale si putere, ca omul sa ajunga la aceasta stare.

(sursa paragrafului:

m.crestinortodox.ro )

☆Vă doresc o zi luminată!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s