ASTRO-SFATUL ZILEI de 25 mai

screenshot_20181231-103442_gallery

☆Zi lunară : a 4 a de la Luna Nouă

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Lună în creştere in Rac♋

☆Soare în Gemeni♊

☆Culorile zilei: alb, argintiu

Simbolul zilei este copacul cunoaşterii binelui şi răului🌳 care ne aminteşte de Adam şi Eva. Partea corpului activată de acest simbol este gâtul, implicit chakra Vishuddha, considerată sursa exprimării verbale. Se blochează atunci când reprimăm furia ori sentimente de ură, când ținem secrete, când mintim şi bârfim, însă si atunci când ne aflăm intr-o situație care ne dă senzația de “nod în gât” – cum ar fi frica/emoția. Prin blocarea acesteia putem afecta gâtul, corzile vocale, glanda tiroidă, glandele paratiroide, gura şi limba.

Se deblochează prin rugăciune cu voce tare şi să afirmarea cuvintelor frumoase, pozitive. Aşa cum vă spălați pe dinți pentru curățare fizicã, aşa este nevoie şi de a vă curăța spiritual. Cu toate că niciodată nu este bine să bârfim şi să mințim, intr-o zi lunară 4 cu atât mai mult. De asemenea, nu promiteți ceea ce ştiți deja că nu puteți implini.

Aveți grijă ce vorbiți, dar şi ce mâncați. Se recomandă consumul de fructe şi legume proaspete deoarece acestea reprezintă o sursă de energie vie.

Las mai jos mantra “Har om” pe care să o intonați în acelaşi timp cu vocea din video. Are o durată de 5 minute, timp în care încercați să vizualizați energia de la nivelul gâtului şi al gurii.

☆Vă doresc o săptămână liniştită!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s