Lună Nouă in Gemeni

Acest eveniment astrologic reprezintă o gură de aer proaspăt şi un buton de restart!

⚠️Consultați mai întâi ascendentul, acesta având o mai mare relevanță!

♈Berbec/Ascendent Berbec – segmentul influențat de Luna Nouă – casa 3 : noua energie se va indrepta către zona de comunicare şi socializare. Veți vorbi mai mult şi veți crea conexiuni noi. O perioadă bună pentru studiu, proces de memorare, pentru a susține examene, a scrie, a incheia/semna contracte şi acte oficiale, pentru călătorii scurte, pentru a achiziționa diverse dispozitive de comunicare, aparate electrice, mijloace de transport. Din dorința de exteriorizare existā posibilitatea să dezvăluiți mai mult decât este necesar, de aceea vã sfătuiesc să gândiți inainte de a spune chiar tot ce aveți in minte. Atenție la impulsivitatea verbală.

♉Taur/Ascendent in Taur – segmentul influențat de Luna Nouă – casa 2 : noua energie se va indrepta către zona de resurse şi finanțe. Deoarece confortul este o caracteristică a semnului, identificați resursele de care dispuneți pentru a vi-l oferi. Resursele nu sunt numai financiare, timpul, talentul, dexteritatea, chiar şi aspectul fizic intră in aceeaşi sferă. Cum e vorba din popor “fiecare cu ce are”. Important este să puneți această energie in mişcare care, ulterior, va satisface dorința de fi recunoscut, respectat, apreciat la adevărata valoare.

♊Gemeni/Ascendent in Gemeni – segmentul influențat – casa 1 : imaginea de sine, vitalitate, ego, modul in care cei din jur vă percep. Luna vă va oferi o nouă energie şi o nouă direcție. Este momentul perfect pentru a vā reinventa pe orice plan, pentru a vă schimba atitudinea, imaginea, aspectul fizic, garderoba, modul in care vă prezentați celorlalți, obiceiurile, activitățile zilnice. Aceste schimbări vă vor oferi incredere in sine şi curaj pentru noi experiențe.

♋Rac/Ascendent in Rac – segment influențat : casa 12. Această Lună Nouă reprezintă pentru voi o perioadă de linişte inainte de cea care va urma pe casa 1. Căutați sã atingeți pacea interioară, nu vă implicați prea mult in activități sociale, fiți empatici şi atenți la nevoile celor apropiați. Ultimele luni au fost obositoare iar vara va fi o perioadă activă şi aglomerată pentru voi, de aceea este important să vă incărcați bateriile. Puteți simți puțină frustrare că nu indepliniți anumite sarcini la capacitate maximă, însă chiar nu e nevoie să o faceți. Dacă insistați, mai mult incurcați. Odihniți-vă!

♌Leu/Ascendent in Leu – segmentul influențat de Luna Nouă – casa 11 : noua energie se va indrepta către zona de conexiuni sociale şi indeplinirea țelurilor. Există posibilitatea creării unor legături noi sociale sau aderării la un grup care să faciliteze împlinirea planurilor voastre. Dacă aveți un scop bine definit dar nimeni pe care să vă bazați, este posibil să întâlniți oamenii potriviți. De asemenea, se pot ivi noi oportunități de colaborare ori de participare la diverse evenimente. Noua energie marchează, in cazul vostru, sfera socialului. Dacă ambiția este una sănătoasă, veți obține ceea ce doriți. Nu vă poziționați central(ca regi ai junglei), ci lucrați în echipă. Relațiile de prietenie pot fi supuse unor teste in perioada următoare.

♍Fecioară/Ascendent in Fecioară – segmentul influențat de Luna Nouă – casa 10 : noua energie se va indrepta către zona de carieră, implinire profesională şi succes public. Inainte de a lua orice decizie in acest domeniu, analizați cu atenție situația. Dacă în perioada în care v-a fost restricționată desfăşurarea activității zilnice s-au născut in mintea voastră idei despre schimbare şi observați apariția unor oportunități noi, urmați firul. Vântul schimbării adus de Gemeni poate spori reputația şi capitalul de imagine. Însă cum nimic nu se construieşte de la sine, este nevoie de implicare, dăruire şi muncă.

♎Balanță/Ascendent Balanță – segment influențat – casa 9 : noua energie se va indrepta către zona de studii, călătorii, crez personal. Ca urmare a unei revelații care va avea loc in această perioadă sensibilā de Lună Nouā, sistemul personal de credințe şi valori va suferi modificări. Poate că  veți privi lucrurile dintr-o altă perspectivă, ceea ce va influența obiectivele personale. Fiind tot un semn de aer, ca si Gemenii, este foarte important să rămâneți cu picioarele pe pământ. Va urma o perioadă bună pentru călătorii, legături peste graniță, interacțiune cu alte culturi, schimbare de domiciliu (in afara țării), cursuri, examene, absolvire.

♏Scorpion/Ascendent Scorpion – segmentul influențat de Luna Nouă – casa 8 , indicator pentru : banii altora, veniturile partenerului, taxe, impozite, facturi, credite, legături cu bănci, mosteniri, asigurări. Până in acest moment este posibil să fii experimentat o stare de confuzie in legătura cu un element al acestei case astrologice, un simplu exemplu ar fi confuzie cu plata unei facturi sau a unor impozite, erori in completarea documentelor mentionate, comunicare deficitară cu lucrătorii din domeniu, poate chiar un sfat financiar care mai mult v-a incurcat decât să aducă lumină. In curând noua energie va imbunătați acest sector şi vă va pune in legătură directă cu el.

♐Săgetător/Ascendent Săgetător – segmentul influențat de Luna Nouă – casa 7 : noua energie se va indrepta către zona de parteneriate(afaceri/colaborare/partener de viată), chestiuni juridice. O perioadă bună pentru relații cu publicul dacă activați intr-un domeniu care necesită asta. Modul de comunicare, de a stabili o legătură cu cineva va fi diplomat, chiar grațios, ceea ce va încânta şi atrage atât colaboratori, cât şi public. Beneficiind de prezența nodului de destin dar şi a lui Saturn, zeul timpului, parteneriatele stabilite, indiferent de natura lor (afaceri/relație romantică) vor fi de durată, cu fundație solidă.

♑Capricorn/Ascendent – segmentul influențat de Luna Nouă – casa 6 : noua energie se va indrepta către zona activităților de rutină, serviciului şi sănătății. Este o perioadă bunā pentru a incepe o dietă, a vă schimba rutina, a face sport, a reorganiza, sorta, analiza, creşte eficiența prin stabilirea si urmarea unui program. Atenție la ceea ce vorbiți cu şi despre colegii de muncă ! Stați departe de bârfe, concentrați-vā la ceea ce aveți de indeplinit. Zilele acestea influența lui Neptun vă poate baga puțin in ceață, de aceea vā sfātuiesc să luați o pauză şi să vă odihniți atunci când simtiți că v-ați pierdut concentrarea.

♒Vărsător/Ascendent Vărsător – segmentul influențat de Luna Nouă – casa 5 : noua energie se va indrepta către zona de creativitate, dragoste, copii. Este o perioadă bună pentru a vă descoperi latura creativă sau a o expune prin crearea unui proiect. Dacă dețineți o afacere, luați in considerere posibilitatea rebrand-uirii sau a modificării/adaugării unor elemente (logo, reclamă, locație). Această poziție astrală vă situează in centrul scenii, fiind usor văzuti/observati, deci folosiți asta in beneficiul vostru. Există posibilitatea de a vă indrăgosti, fiind o perioadă pasională. Incercați să nu cheltuiți prea mult pentru satisfacerea anumitor plăceri, deoarece Venus este retrograd.

♓Peşti/Ascendent in Peşti – segmentul influențat de Luna Nouă – casa 4 : noua energie se va indrepta către zona de cămin. Posibil ca in perioada următoare să petreceți mai mult timp acasă, acolo unde vor avea loc nişte schimbări. Nu luați decizii radicale deoarece Neptun se poate juca cu mintea voastră, iar Venus retrograd alaturi de Mercur poate stârni tot felul de discuții in familie pe marginea a multor nemultumiri, discutii pe care le veți regreta. Se pot strecura tot felul de erori in ceea ce privesc actele de proprietate ori motivele pentru care ajungeți să vindeți/să inchiriați stau la baza unei situatii confuze in care vă aflați. Mai bine concentrați-vă asupra unui proiect creativ in legătură cu căminul, cum ar fi să renovați pentru următoarea carantină😊

20181229_035054

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s