ASTRO-SFATUL ZILEI de 20 mai

screenshot_20181231-103442_gallery

☆Zi lunară 28 (de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Lună în descreştere in Taur♉

☆Soare în Taur♉

☆Culoarea zilei : verde (corespunzătoare chakrei inimii, indicat a fi purtată de către cardiaci şi femei insărcinate)

Simbolul zilei lunare 28 este lotusul. Caracteristica acestei flori este puritatea, chiar dacă rădăcinile sale se află în cele mai murdare ape. Pe timpul nopții floarea se închide şi scufundă, înflorind iar dimineața, la lumina soarelui. Prin analogie, ziua de astăzi vă oferă şansa de a vă depăşi condiția, indiferent de mediul din care proveniți. Trebuie doar să îndrăzniți şi să vă doriți să evoluați. Profitați de orice şansă pe care v-o oferă viața prin diverse semne, întâmplări, oameni pe care vi-i scoate în cale.

Înlãturați orice gând rãu, nu acționați cu rea credință, respectați pe cei din jur, dar şi natura (nu tăiați copaci, nu rupeți flori, nu mergeți la vânãtoare sau la pescuit).

Nu mâncați peste mãsură. Sunt indicate mâncãrurile lichide (supe, ciorbe, ceaiurile, fresh-urile de legume si fructe).

Cum ciclul lunar actual urmează să se incheie, Luna aflându-se deja în umbră, vă sfătuiesc să vă feriți de locuri “intunecate” şi de oameni de o moralitate îndoielnică. Luminați colțurile intunecate din casă. Lăsați o lumină de veghe pe timpul nopții.

Nu luați şi nu dați cu împrumut bunuri sau bani. Achitați datorii, rate.
Terminați proiectele aflate in curs, valabil nu numai pentru locul de muncă, ci si pentru acasă. De exemplu, dacă renovați o cameră nu cumpărati incā mobila, ci varuiti, finisati, curatati, ca mai apoi, in faza de crestere a Lunii, să comandati/cumparati mobila necesară. Acesta este un simplu exemplu, putând aplica astro-sfatul in funcție de situația in care vă aflați.

Potrivit Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” vineri, 22 mai, ora 20:36, Luna va avea o iluminare şi vizibilitate de 0% deoarece se află între Soare şi Pământ – Lună Nouă 🌚

Aceasta va avea loc in semnul Gemenilor şi reprezintă un nou inceput pentru următoarele 30 de zile. Culminarea şi culegerea roadelor a ceea ce sădim in primele 15 zile de la Luna Nouă va fi la momentul Lunii Pline din acelaşi semn, 30 noiembrie 2020. In următorul articol voi face o analiză a caselor astrologice pe care le va influența, subliniând sectoarele care necesită atenție, in funcție de Zodie(semn solar) şi Ascendent (acesta are o mai mare relevanță in comparație cu semnul solar).

Practicați recunoştința! Acordați-vă câteva minute de linişte în care să vizualizați şi mulțumiți Divinității pentru tot ce aveți în viață. Stabiliti-vă noi obiective de atins în noul ciclu lunar ! “O viață fără scop e ca o moarte timpurie”

☆Asemeni lotusului, înfloriți din cele mai tulburi ape, păstrați-vă puritatea şi nu uitați cine sunteți, atunci când sunteți inconjurați de ceea ce nu sunteți !☆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s