ASTRO-SFATUL ZILEI de 19 mai

☆Zi lunară 27 (de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Lună în descreştere in Berbec♈

☆Soare în Taur♉

☆Culoarea zilei : roşu

Simbolul zilei este tridentul 🔱 lui Neptun/ Poseidon (zeul mărilor).

In astrologie, Neptun reprezintă ìntelepciunea până la iluminare, mereu in căutarea adevărului, a esenței lucrurilor.

Dacă simtiti nevoia de a primi un sfat, intr-o zi lunarã 27 este indicat să apelați la persoane mai în vârstă care, cu intelepciunea experienței, vă pot indruma spre a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Nu vă risipiți energia incepând ceva nou, terminați proiectele ciclului lunar aflat în curs. Plătiți datorii, facturi, rate, iar dacă aveți posibilitatea, donați unei cauze sau dați de pomană (mancare, lucruri).

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, fiind chiar indicat să vă răsfățați cu preparatele voastre preferate pentru a mai căpăta energie – ne apropiem de incheierea ciclului lunar (Lunā Nouă in 22 mai).

Deoarece elementul zilei este apã, evitați pe timpul zilei reflectarea in oglindă. Nu este indicat să spălați rufe.

Aspectul important al zilei este cuadratura pe care Venus o face cu Neptun. Este foarte posibil ca zilele acestea să nu vă simtiți apreciați şi iubiți ori să aveți o stima de sine scăzută (atât referitor la valoare cât şi la aspect fizic). De asemenea, poate exista şi o lipsă de disciplină care să incurce atât dieta cât şi activitățile ce țin de rutina zilnicā. Nevoia acutā de afecțiune, devalorizarea de sine şi starea submisivă a minții la care un astfel de tranzit predispune vă poate arunca intr-o relație toxică. Din aceste motive vā sfătuiesc să nu cădeți in plasa lui Neptun. Imbrăcați-vă frumos, aranjați-vă cum simtiți, fiți increzători in abilitățile voastre, fiți conştienți de propria valoare, iubiți-vă pe voi inşivă aşa cum credeți că meritaťi, asta pentru a nu căuta o iubire care să vă valideze, in locuri care nu vă reprezintă. Nu faceți abuz de medicamente, alcool, dulciuri, mâncare. Neptun poate distorsiona realitatea zilele acestea in diverse domenii din viața noastră, insă datoria noastră este să rămânem coerenți şi conştienți de influență, până va trece.

Las mai jos o muzică specială pentru activarea subconstientului. Tonurile binaurale provoacă valuri, influențând creierul prin antrenarea undelor cerebrale. Evitați televizorul şi online-ul astăzi, precum şi vorbitul la telefon. Dacă este posibil, petreceți timp in natură.

Vă doresc o zi frumoasă!

20190110_094333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s