ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_09433317 februarie- a 24 a zi de la Luna Nouă

☆Soare in Vărsător

☆Luna in Săgetător

☆Zi a săptămânii: luni, guvernată de Lună

☆Culoarea zilei: alb, argintiu

________________

În mitologia vedică, simbolul zilei de astăzi, zeul Shiva, reprezintă parte a trinității, alături de Brahma şi Vishnu. Brahma este creatorul, Vishnu conservatorul iar Shiva distrugătorul. Semnificația zilei nu este nidecum una negativă, deoarece distrugerea este întotdeauna urmată de construirea a ceva mai bun, în scopul pãstrării echilibrului in Univers.

În faimoasa carte a parapsihologului Serghei N.Lazarev “Diagnosticarea karmei” am întâlnit o idee foarte interesantă despre conceptul de distrugere: “Dacă, drept răspuns la distrugere, noi mărim cantitatea de iubire în suflet, atunci distrugerea devine creatoare. Ura interioară faţă de distrugere constituie lipsa dorinţei de dezvoltare. ”

Ziua lunară 24 este caracterizată de energie masculină. Tot ce faceți astăzi trebuie să fie la capacitate maximă, cu implicare 100%. O zi bună să construiți/ dărâmați/ reparați (nu numai in sens fizic).

În Antichitate, în această zi egiptenii începeau construirea unei noi piramide, de aceea, dacă aveați de gând să începeți construirea unei case sau sā puneți bazele oricărui lucru de durată, ziua lunară 24 este una prielnică.

Pot exista unele tensiuni cu superiorii de sex masculin, mai ales dacă sunteți de asemenea bãrbat, din cauza încărcăturii energetice de acest tip.

Din punct de vedere nutrițional nu săriți peste nici o masă principală şi nu vă înfometați. Ne aflăm in acea fază a Lunii in care trebuie sã prindem putere pentru a face față până la finalul ciclul lunar.

Vă doresc succes in noua săptămână care se anunță a fi una lejeră din punct de vedere astrologic, cu aspecte armonioase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s