ASTRO-SFATUL ZILEI

Un eveniment astrologic important care incheie săptămâna este trecerea planetei Marte din semnul Săgetătorului in cel al Capricornului.

In astrologie, Marte reprezintă energia şi forța cu care acționăm, ambiția, determinarea, agresivitatea, impulsivitatea.

Marte în Săgetător a intreținut o stare de tensiune. Atunci când se află in această pozitie, tindem să idealizăm persoane şi fapte, să ne imaginăm existența intr-o lume perfectă. Ne certăm mai des pe teme culturale, politice, religioase, evidențiind diferențele de opinie, insistând să ne menținem punctul de vedere mai puțin prin argumentare şi mai mult prin ofensivă. Ne-am dat cu părerea cam despre tot şi toate, creănd tot felul de scenarii ba apocaliptice, ba idealiste. Mercur in Peşti nu prea a ajutat ci din contră, ne-a predispus şi continuă să o facă, la a fi sensibili şi a acționa emoțional.

Cu toate acestea, Marte intră in Capricorn, poziția acestuia de exaltare, unde va mai atenua influența lui Mercur in Peşti.

E cazul să o terminăm cu sensibilitatea şi să trecem la treabă!

Marte in Capricorn ne oferă vitalitatea de care avem nevoie pentru a acționa. In sfãrşit ne vom putea concentra (prin Marte deťinem putere in acest sens, insă trebuie să ne stăpânim mental deoarece Mercur e retrograd).

Bun strateg, acesta va susține organizarea şi executarea planurilor. Pentru a se simți productiv, trebuie să obțină rezultate vizibile. Nu vreau să dau exemple limitative deoarece voi ştiți mai bine domeniul din viață in care doriți să acționați. Important este că Marte va sprijină in a vă implini ambițiile atât timp cât o faceți muncind cu simt de răspundere, cu răbdare, disciplinat, calculat, organizat, legal. Numai aşa veți putea obține profit, statut, calitate şi durată.

⚠️Atenție la opoziția Lună-Uranus din acest moment! Este posibil ca ceea ce reprimām sã explodeze. Putem scoate si cele mai adânci sentimente sau gânduri la suprafață precum eruperea vulcanilor din luna ianuarie (influenta lui Uranus). Putem spune lucruri pe care le vom regreta sau lua decizii bruşte bazate pe tensiunea uraniană. Odată atins de fulger, nimic nu va mai fi ca inainte, nimic nu va mai putea fi schimbat. Tensiunea corpului de asemenea va avea de suferit (hipo/hiper ) ; stare de iritabilitate.

Vă urez putere şi voință marțiană! Spor in toate! 🖤

Să aveți credință, că unde-i aceasta e si iubire. Să aveti iubire, că acolo-i şi pace. Să aveți pace, că acolo-i bunătate. Să aveți bunătate, că acolo e şi Dumnezeu !
Iar unde este Dumnezeu, acolo nevoie nu e !”.

Screenshot_20200106-003838_Chrome

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s