ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20200106-003838_Chrome11 februarie – a 18 a zi de la Luna Nouă

☆Soare in Vărsător

☆Lunã in descreştere in Fecioară

☆Zi a săptāmánii : Marți, guvernată de Marte

☆Culoarea zilei : roşu

______________________

Deoarece simbolul zilei este oglinda, tot ce ni se va întâmpla intr-o zi lunarā 18 reprezintā reflexia noastră. De obicei o astfel de zi poate trece neobservată, fārā evenimente, atunci când vă aflați in acord cu legile Universului. Astăzi insă ne aflăm sub influența conjuncției Chiron-Venus, putând fi puşi față in față şi forțați sā vā confruntați propriile răni.

Mitologie – Chiron, deşi era zeul vindecării, nu s-a putut vindeca pe el inşuşi atunci când a fost lovit din greşeală de o sāgeatã otrăvită trasă de Hercule. A renunțat la nemurirea datã de tatãl său, Cronos/Saturn (zeul timpului), pentru a scăpa de durere.

In astrologie, locul in care Chiron se află pe harta natală indică rănile/traumele care, probabil, nu vor putea fi vindecate vreodată, cele cu care trebuie să invățăm să trăim. Cam asta se intâmplă cu unii dintre voi acum, in funcție de plasamentul natal: Chiron face conjuncție cu Venus şi vă obligă să priviți cum rănile se redeschid, in special cele care țin de domeniul lui Venus. De exemplu, vă puteți indrăgosti zilele acestea, intr-un moment total neasteptat, tocmai pentru a vindeca acea rană, pentru ca celălalt să vină ca o completare şi implinire şi nu ca o problemă in plus.

Fiecare dintre voi simțiți in adâncul sufletului unde anume aveți nevoie de vindecare, unde se află acea rană care, inevitabil, la ceva timp sângerează. De aceea vă sfătuiesc ca, indiferent de ce sentimente vă incearcă- durere, furie, disperare, ură- nu permiteți oglinzii să reflecte asta, deoarece se vor intoarce impotriva voastră! Iar dintre toate luptele, lupta cu sinele este deja pierdută atunci cánd vrei sã fii de ambele părți. Unii dintre noi refuzăm vindecarea pentru că nu ştim ce să facem cu “noua versiune din oglindă”, fiind deja obisnuiți şi imprieteniți cu durerea.

Din punct de vedere nutrițional este indicat să consumați produse bogate în magneziu, potasiu, acizi graşi esențiali omega 3 şi 6 (câteva exemple: seminte, nuci, banane, mango, peşte, soia, uleiuri, fasole, mazare). Fiind o zi cu element activ apa, este foarte important să vă hidratați. Nu consumați alcool!

În gospodãrie este recomandat spălatul geamurilor, uşilor de sticlă, oglinzilor.

Vă doresc zile blânde ! 🤗💕

 

One thought on “ASTRO-SFATUL ZILEI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s