LUNĂ PLINĂ IN LEU

Potrivit Observatorului Astronomic Vasile Urseanu, Luna va atinge punctul maxim mâine – 9 februarie, ora 09:30. Pământul se va afla intre Soare şi Lună, aceasta fiind iluminată in proporție de 100%.

Din punct de vedere astrologic, reprezintā un moment de culminare pentru Luna Nouă din Leu care a avut loc in 30 iulie 2019. Semn fix, de foc, cu energie yang, guvernat de Soare, Regele junglei ne îndeamnă să devenim proprii conducători, direcți şi sinceri in nevoile noastre.

Luna Plină cere să ne debarasăm de tot ce nu ne aduce bucurie in suflet, vrea ca noi să strălucim asemenea ei. Marte a provocat in ultimul timp dispute pe diverse teme, in special politice, religioase, culturale, alimentând o stare de tensiune. Acum trebuie să ne ridicăm mai sus fațã de acestea şi să strălucim prin ințelegere, armonie, iubire.

Reevaluați-vă resursele şi talentele. Indiferent prin ce treceți in acest moment sau in ce situație vă aflați, Luna va lumina acolo unde aveți nevoie de indrumare, trebuie doar să doriți intr-adevăr să vedeți oportunitățile.

Fiți mai spontani in comunicare, eliminând blocajele sau sentimentele de inferioritate. Fiți increzători in propriile puteri (o perioadă benefică pentru a merge la interviuri şi negocieri – atenție la erorile sau intârzierile care pot apărea sub Mercur retrograd).

Respectați-vă vocea interioară şi impliniți nevoile specifice acestui semn : iubire, afecțiune, veselie, petrecere, relaxare, pasiune, inspirație artistică, creație.

Eliberați-vă de relații toxice, care vă restricționează libertatea de exprimare sau care vă condiționează comportamentul. Cu toți avem dreptul de a ne simți apreciați pentru ceea ce suntem cu adevărat.

Nu mai incercați să demonstrați altora cine si cum sunteți. Cei care vibreazā pe aceeaşi undă cu voi vor fi atraşi de la sine.

Fiți increzători fārā a deveni aroganți (un “defect” al Leului). Ridicați doar vibrația, nu pe voi deasupra altora in semn de sfidare.

Vă doresc ca această Lună Plină să vă lumineze drumul şi sufletul!

“Viata este un naufragiu, dar nu trebuie să uităm să cântăm in bārcile noastre de salvare.” –Voltaire

Screenshot_20191028-015704_Gallery

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s