ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20200106-003838_Chrome6 februarie – a 14 a zi de la Luna Nouă

☆Soare in Vărsător

☆Luna in creştere in Rac

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culoarea zilei: galben, auriu

______________________________

În mod normal, atunci când Luna este aproape de a fi plină, ne “luminează” mintea, astfel informațiile sunt mai bine procesate, transmise şi recepționate. Astăzi Luna se află în Rac, ceea ce ne face mai receptivi şi intuitivi. Cerința principală este diplomația.

Zi de zi blocăm informațiile care vin dinauntrul nostru, fiind prea ocupați cu cele lumeşti. Ar fi minunat dacă astăzi şi mâine nu v-ați mai bloca frecvența cu emisiunile de la televizor ori articolele, de cele mai multe ori manipulatoare de mase, de pe facebook. Indepliniți-vă sarcinile obişnuite iar apoi petreceți timpul liber in liniste. Spuneți o rugăciune, ascultați/recitați o mantră, purtați o conversație cu voi înşivă. Planificați şi vizualizați obiectivele setate, faceți o analiză interioară a resurselor de care dispuneți ( timp, talent nativ, pricepere, indemanare, chiar si procentul de dedicare asupra implinirii unui țel reprezintă o resursă prin cât la sută suntem dispuşi sa muncim). Dacă aveați in minte să incepeți ceva nou, acum este momentul ideal (până duminicā- 9 februarie).

Luna Plină aduce oportunitatea culegerii roadelor a ceea ce s-a plantat la Luna Nouă din acelaşi semn zodiacal sau o rezolvare la ceea ce a apărut odată cu aceasta. Duminică vom avea Lună Plină in Leu, punctul culminant al culoarului energetic deschis in urma cu 6 luni – 30 iulie 2019. (mai multe detalii despre aceasta in articolul următor).

Din punct de vedere nutrițional, mâncați cât să vă potoliți foamea şi să funcționați bine. Evitați deserturile, băuturile energizante, Cola, cafeaua(una de dimineață este suficient), alcoolul. Energia Lunii este puternică, nu este cazul să vă excitați nervii. Posibil ca mulți dintre voi să experimentați stări de insomnie zilele aceastea, somn agitat şi vise animate.

Vă las in încheiere un citat asupra căruia să reflectați cu înțelepciune jupiteriană :

Sursa marilor noastre nemulțumiri sunt problemele mici. Oamenii nu se împiedică de munți, ci de pietre.”

 

2 thoughts on “ASTRO-SFATUL ZILEI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s