ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20200106-003838_Chrome4 februarie- a 12 zi de la Luna Nouă

☆Soare in Vărsător

☆Luna in creştere în Gemeni

☆Zi a săptămânii: marti, guvernată de Marte

☆Culoarea zilei: roşu

______________________

Cum deja mulți dintre voi v-ați obişnuit, simbolul zilei lunare 12 este inima ♥️

Protejați-vă de orice subiect care vă poate perturba liniştea. Aveți grijă atât fizic cât şi emoțional de inima voastră, mai ales că ne apropiem de Lună Plină iar tensiunea arterială creşte.

Pe cei care sunteți cardiaci ori aveți frecvent atacuri de panică, senzație de sufocare, stare de anxietate dar şi in cazul în care sunteți însărcinată, vă sfătuiesc ca astăzi să purtați culoarea verde, corespunzătoare chakrei inimii -Anahata – considerată a fi punctul de contact dintre trup şi suflet, centrul conştiinței. Casa astrologică a acestei chakre este a 10 a a Capricornului, punctul cel mai inalt al zodiacului, astfel Anahata reprezintă poarta către infinit.

Evitaťi să vã gândiți la propriile probleme ori să plângeťi din cauza acestora, deoarece puteți cădea într-o stare care va necesita cel puțin un ciclu lunar pentru a vă reveni.

Îndreptați-vă atenția şi dedicarea către cei din jur! Puteți oferi o farfurie de mâncare, lucruri de prin casă care nu vă mai sunt de folos, de care alťii s-ar bucura. Pentru că ziua 12 lunară este o zi a cadourilor, puteți face o surpriză cuiva drag. Iertați-i pe cei care v-au greşit şi dați dovadă de compasiune pentru cei din jur. Ura, ca şi iubirea, ne face dependenți de persoana în cauză. Eliberați-vă !

Din punct de vedere nutrițional este recomandat ca intr-o zi lunară 12 să consumați preparate cu un grad de gătire redus termic, pentru a permite încărcarea cu energie vitală prana. Expuneți-vă la soare minim 20 de minute. Strecurați in meniul zilei salate şi sucuri naturale atât din fructe, cât şi din legume. Deoarece elementul zilei este apa, hidratați-vă corespunzător. Nu consumați alcool!

Mercur tocmai ce a intrat in Peşti, activând chiar şi cele mai adânci emoții ale noastre. Discursul dar şi o parte din cum vom reacționa la stimulii externi, se vor baza pe ceea ce simțim şi nu pe raționament logic. Ca şi cum, nevăzând pe unde mergem din cauza ceții, ne bazăm doar pe instinct şi pe modul in care percepem ce este in jur. Cum am mai spus-o si cu alte ocazii, planetele trec prin semne zodiacale pentru ca noi să invățăm şi să căpătăm experiența fiecăruia. Mercur in Săgetător a zis adevărul verde-n față, indiferent de imprejurări şi de urmări; Mercur in Capricorn şi-a măsurat fiecare cuvânt, si-a structurat cu rațiune planul de la care nu s-a abătut, responsabil fiind pentru propria-i bunăstare. Mercur in Peşti însă…visează. Cu siguranța expresia “a cădea pe gânduri” a apărut in timpul acestui tranzit. După ce ne-am luptat in argumente aprinse in Gemeni, apoi am creat şi ținut secrete in Scorpion, am luptat pentru dreptate in Săgetător, ne-am organizat cu seriozitate si responsabilitate in Capricorn, iată că vine o pauză psihică şi verbală. Din acest motiv vă sfătuiesc să lăsați deciziile importante pentru luna martie, atunci când primăvara va veni iar mintea noastră va ieši din “hibernare”.

🤗Vã doresc o zi frumoasā şi binecuvântată ! Vă las mai jos mantra Yam – silaba corespunzătoare chakrei inimii(Anahata), care face ca aceasta să vibreze la rostirea ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s