ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20200106-003838_Chrome3 februarie – a 11 a zi de la Luna Nouă

☆Soare in Vărsător

☆Luna in creştere in Gemeni

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culoarea zilei: alb, argintiu

_____________________________

In hinduism, în a 11 zi de la Luna Nouă, ekadashi (sanscrită), se posteşte pentru a nu atrage o manifestare negativă a planetelor. Fiind cea mai energică şi imprevizibilã zi a lunii, trebuie abordată dintr-o perspectivă spirituală, pentru a căpăta protecție divină. Postiți, meditați, spuneți o rugãciune in linişte.

Celor care se simt a fi mai irascibili, obosiți ori au carență de grupul B şi minerale (precum magneziul, potasiu, zinc) le este recomandat consumul de migdale, nuci, caju, semințe de dovleac, seminte de chia, grefe, rodie, fructe de pădure, legume verzi precum varza, salata, spanacul, lintea, mararul (acestea sunt câteva exemple de semințe si fructe bogate in minerale, care să vă ajute in orientare). Intr-o zi lunarã 11 asimilarea acestora este mai uşoară, dar si necesară pentru susținerea fizică si psihică din restul ciclului lunar.

Ne apropiem de retrogradarea lui Mercur iar asta începe să se simtă prin dificultăți de raționament, lentoare psihicā, erori de comunicare. In semnul Peştilor, planeta se afla in exil față de domiciliul său (zodia opusă-Fecioarā), ceea ce nu-i face tocmai confortabilă traversarea zodiei. Observați modul in care vă afectează şi sectorul de viață pe care il activeazā timp de o lună şi jumătate începând de astăzi, deoarece va retrograda in anumite grade apoi isi va relua mersul direct, activând din nou acele puncte intalnite pe drum.

Analiticului Mercur ii va fi dificil să traverseze zodia Peştilor care este precum un ocean de emoții. Când trece prin Săgetător, un alt semn in care se află tot in exil, una dintre caracteristici este cā devine brutal de sincer. In Peşti insă, abia işi găseşte cuvintele din sertarul cu mii de idei şi vise. Am trecut noi în altă eră astrologică, vom reuşi să trecem şi de incă o retrogradare, nu-i aşa? Ne reintâlnim si mâine pentru continuarea analizei.

Vă doresc o săptămână frumoasă, mai ales că Venus face aspecte armonioase care ne oferă protecție şi iubire💕

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s