ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20200106-003838_Chrome31 ianuarie – a 8 a zi de la Luna Nouă

☆Soare in Vărsător

☆Luna in creştere în Berbec

☆Vineri- zi guvernată de Venus

__________________

Ziua a 8-a lunară are ca simbol pasărea Pheonix.

Atât fizicul cât şi psihicul nostru se află astăzi într-un proces de reconstrucție, chiar dacă nu suntem conştienți de acesta. Deoarece se întâmplă în fiecare lună, este bine să ştiți acest lucru pentru a vă ajuta pe voi înşivă în mod conştient. Corpul este plin de energie, aflându-ne in faza de creştere a Lunii, aşa că nu-l supraîncărcați cu cafea, băuturi energizante, Cola, alcool, dulciuri. Nu vă ingreunați funcția ficatului cu alimente nesănătoase, nu consumați alcool. Indicat ar fi să postiți.

Elementul principal al zilei este focul, de aceea nu este recomandat să spălați geamurile, hainele sau pe jos. Aprindeți candela sau o lumânare.

Fiți activi, concentrați mai mult pe muncă, decât pe propriile plăceri. Nu vă plângeți de milă intr-o astfel de zi, ci acționați şi mențineți-vă ocupați. Pot apărea situații neprevăzute ori conflicte din cauză că schimbăm faza, împlinind primul pătrar al Lunii. Rezolvați-le cu calm,tact şi diplomație ori evitați-le, pe cât posibil. Pe cei care lucrează cu publicul ii sfătuiesc să fie amabili şi comunicativi. Luna in Berbec chiar ne sprijină in această direcție, față de alte poziții mai capricioase, care afectează echilibrul intern.

Luna in Berbec oferă vitalitate şi incredere in propriile puteri. Dacă aveați lucruri de făcut iar până acum ați amânat, acesta este un moment bun pentru a le indeplini. Ambiția şi dorința de a reuşi se află la cote inalte datorită poziției lui Marte in idealistul Săgetător, însă când Luna trece prin semnele zodiacale ne modifică starea in funcție de acestea. De aceea este indicat să profităm de zilele care ne avantajează ši să acționăm cu determinare pentru a obține şi rezolva ce ne dorim, oferind mai puțină atenție problemelor personale (sentimentale).

Mercur in aspect cu Saturn ne ajută să organizăm cu succes modul in care acționăm, discursul, gândurile. Respectați regulile, legile, oamenii cu care luați contact. Aveți răbdare, calculați-vă paşii şi vorbele.

Săptămâna aceasta trece fără a avea parte de evenimente astrale semnificative. Puțină linište in Multivers. Bineinteles, fiecare dintre noi ne luptăm cu proprii “demoni” şi tranzite natale, important este că nu avem şi predispozitii generale care să ne incurce. La inceput de lună vom avea câteva aspecte interesante ale lui Venus in ceea ce privesc banii şi dragostea, principalele elemente ale vietii guvernate de aceasta. Peste două săptămâni Mercur va intra ìn miscare retrogradă, urmánd sā fac o analiză detaliată atunci când ne apropiem.

Momentan energia Lunii este dinamică! Vă urez spor in toate!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s