ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20200106-003838_Chrome27 ianuarie – a 4 a zi de la Luna Nouă

☆Soare in Vărsător

☆Luna in Peşti

☆Zi a săptămânii: luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei: alb, argintiu

_____________________________

Simbolul zilei este copacul cunoaşterii binelui şi răului🌳

Într-o astfel de zi trebuie să cântăriți cu atenție deciziile luate şi să nu vă lăsați furați de peisaj. O situație/ o persoană poate fi inşelătoare, de aceea analizați cu atenție fiecare pas pe care il faceți şi vorbă pe care o spuneți sau care vă este spusă. De asemenea, este valabil şi invers. Nu umblați să înşelați oamenii, nu bârfiți, nu mințiți, nu promiteți ceea ce ştiți deja că nu puteți implini.

Simbolul zilei ne aminteşte de Adam şi Eva care, după ce au mâncat din rodul pomului cunoaşterii, au devenit conştienți de natura lor umană. Din acest motiv ziua lunară 4 este considerată o zi a revelațiilor şi conştietizărilor.

Partea corpului activată de acest simbol este gâtul, implicit chakra Vishuddha. Aveți grijă ce vorbiți, dar şi ce mâncați. Se recomandă consumul de fructe şi legume proaspete – hrană vie.

Chakra Vishuddha este localizată la nivelul gâtului şi este sursa exprimării verbale. Se blochează atunci când reprimăm ori exprimăm furia, sentimente de ură, când ținem secrete, când mintim şi bârfim, însă si atunci când ne aflăm intr-o situație nu neapărat negativă, dar care ne dă senzația de “nod în gât” – cum ar fi frica. Prin blocarea acesteia putem afecta gâtul, corzile vocale, glanda tiroidă, glandele paratiroide, gura şi limba.

Se deblochează prin rugăciune cu voce tare şi afirmarea cuvintelor frumoase, pozitive. Aşa cum vă spălați pe dinți pentru curățare fizicã, aşa este nevoie şi de a vă curăța spiritual. Las mai jos mantra “Har om” pe care să o intonați în acelaşi timp cu vocea din video. Are o durată de 5 minute, timp în care încercați să vizualizați energia de la nivelul gâtului şi al gurii.

Din cauza cuadraturii Venus-Marte putem simți o tensiune in relațiile cu persoanele de sex opus, poate şi in cuplu. In loc să vă iritați şi să vă reproşați lucruri, căutați să vedeți calitățile celuilalt şi chiar să-i faceți complimente.

Succes in noua săptămână!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s