Astro-sfat de Lună Nouă

Îmi pare rău că săptămâna aceasta nu am postat. Programul meu este cam haotic in ultimul timp. Insă nu puteam trece de Luna Nouă fără a vă face o mică descriere a principalelor evenimente astrologice şi a vā oferi câteva sfaturi.

Chiar dacă Luna Nouă reprezintă inceputul unui nou ciclu, evitați in următoarele zile orice decizie majoră sau reacție care poate afecta şi schimba radical o situație. Deoarece Luna nu este iluminată de Soare, tendința noastră este de a acționa instinctiv, iar în combinație cu aspectele momentului nu e indicat să dăm curs a tot ce ne trece prin cap.

Soarele se află in tensiune cu Uranus, ceea ce ne face mai nervoşi, ne poate pune in fel de fel de situații noi, unele chiar incomode, neaşteptate, de aceea vă sfătuiesc să nu reacționați fără a vă gândi la consecințe. Atunci când vorbim de Uranus, vorbim de o undă de şoc care ne propulsează către evoluție, punându-ne mai intai in situația de a ieşi din zona de confort. De data aceasta ne cam fortează, de aceea se pot produce răsturnāri de situație in vietile noastre incât putem fi brusc expuşi, puşi direct in fața alegerilor. Aveți grijă şi la izbucnirile nervoase, Uranus având puterea de a vă aduce in acest punct. Luna aceasta doi vulcani importanți din pãrți diferite ale planetei au erupt in momentul in care Uranus a staționat.

Soarele intalneste steaua Dabih, care accentuează “crizele” ce pot avea loc. Putem pierde brusc, precum putem in aceeaşi mãsurā câštiga cu ajutorul lui Dabih, in funcție de puterea credinței noastre in fața încercărilor.

Aveți incredere că Universul lucrează pentru binele vostru, chiar dacă in toată această tensiune uraniană tendința este de a blama orice si pe oricine. Lăsați lucrurile sã se intâmple fãrã a adopta o atitudine tranşantă. Toate se vor aşeza cum crede el că aveți nevoie, nu cum credeți voi că ați avea. Fiecare dintre noi are un destin cu lecții de invățat. Oricât am incerca sa schimbām asta sau să o luăm pe drum ocolitor, toate deciziile luate pe parcursul vieții ne vor aduce mereu in acelasi punct : in care trebuie să trăim acea experiență necesară spiritului.

Orice acțiune făcută intenționat cu răutate zilele acestea vă va incărca karma vieții următoare, de mai apoi nu o sã ştiți de unde vi se trage. Este ca si cum in timpul vieții noastre actuale deja se trasează astrograma următoare, cu plusurile si minusurile ei, cu piedici, lectii şi puncte de noroc. De câte ori nu v-ați intrebat “de ce mi se intâmplă mie asta”? Pentru că aveți de invățat din propriile greşeli din trecut, datori fiind in reincarnarea actuală să faceți lucrurile bine şi corect. O datorie karmicã pe care trebuie să o achitați fațã de voi inşivă. Paragraful acesta este aşa, ca o paranteză. Religia noastrã nu rezonează cu ideea de reincarnare sau de datorie karmicã, ci ii atribuie lui Dumnezeu toate atrocitățile din lume. Nuuu, noi nu avem nimic de-a face, noi nu avem vreo vinã. Noi săracii am fost “ispitiți” . Expresia preferată a creştinilor.

Fiți flexibili şi adaptați-vā din mers, pentru a nu vă afecta sistemul nervos activat de acest aspect tensionat. Aveți răbdare in gânduri, acțiuni – şi credință in suflete 🙏

Să aveți credință, că unde-i aceasta e si iubire. Să aveti iubire, că acolo-i şi pace. Să aveți pace, că acolo-i bunătate. Să aveți bunătate, că acolo e şi Dumnezeu !
Iar unde este Dumnezeu, acolo nevoie nu e !”.

FB_IMG_1574469628743

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s