ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20200106-003838_Chrome16 ianuarie – a 22 a zi de la Luna Nouă

☆Luna in descreştere in Balanțä

☆Soare in Capricorn

☆Zi a săptămânii: joi, guvernată de Jupiter

☆Culoarea zilei: auriu, galben, portocaliu, caramiziu

______________________________

Simbolul zilei :elefantul 🐘care reprezintă înțelepciunea.

Într-o zi lunară 22 gândirea analitică se activează, fiind capabili să asimilați o cantitate mare de informație ori să găsiți rezolvare la probleme ce vă frâmântă. Capacitatea de analiză este mult mai bună, de aceea vă recomand studiul şi aprofundarea cunoştințelor. Îi puteți chiar învăța şi pe alții, împãrtãşind din înțelepciunea voastră. În tradiția populară se spune că intr-o astfel de zi trebuie să ne împărtăşim ideile cu cei din jur şi să comunicăm cât mai mult. Folosiți-vă mintea asemenea unui burete care absoarbe toate informațiile din jur. Observați, analizați !

În afaceri, ziua 22 este bună pentru a efectua studii de piață, de a intocmi rapoarte ori un plan de afaceri. Pentru cei din Sistemul de drept este benefică studierea textelor legii pentru o mai bună înțelegere a acestora sau, în funcție de situație, revenirea asupra unui caz care v-a dat bătãi de cap şi analizarea acestuia dintr-o perspectivă nouă. Poate veți descoperi ce anume v-a scăpat in tot acest timp.

In hinduism, simbolul zilei este zeul cu cap de elefant, Ganesha, unul dintre cei mai venerați zei. Capul mare al acestuia din reprezentarea grafică simbolizează inteligența atribuită in momentul creației, de către tatăl său, lord Shiva. De aici şi caracterul “intelectual” al zilei – gurverneazā atât comunicarea verbală cât şi cea scrisă, modul in care procesăm informația şi in care învățăm. Burta mare a acestuia simbolizează capacitatea de a digera problemele vieții. Indienii aduc ca ofrandă zeului dulciuri făcute in casā.

Pentru cei care doresc să mediteze pentru indepărtarea obstacolelor cu ajutorul lui Ganesha, las mai jos mantra Om gam ganapataye namaha.

☆Vă mulțumesc tuturor pentru energia pozitivă a gândurilor şi mesajelor transmise❤ Pe data de 1 ianuarie Multivers a implinit 1 an de existență, timp in care am incercat şi cred că am reuşit, să vă ofer materiale de calitate şi o nouā perspectivă asupra astrologiei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s