ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20200106-003838_Chrome15 ianuarie – a 21 a zi de la Luna Nouă

☆Luna in descreştere in Balanță

☆Soare in Capricorn

☆Zi a săptămânii: miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verde

____________________________

Zi energică!

Asocierile şi lucrul în echipă sunt bine aspectate datorită simbolului zilei şi anume herghelia🐎🐎🐎
Benefic comerțului cu mijloace de transport, tranzactiilor financiare indiferent de domeniu, stabilirii unui parteneriat sau atragerii unui sponsor. Puteți cunoaşte persoane deosebite, cu un anumit statut, vă puteți face prieteni noi, de aceea recomand să petreceți ziua în aglomerație, implicați pe cât posibil în proiecte ce includ participarea mai multor persoane. Evenimentele publice pot fi de asemenea un loc bun de socializare.

Ținând cont de intrarea lui Venus in semnul ei de exaltare, banii vor circula mai uşor in perioada următoare, însă in Peşti avem condiția de a respecta caracterul caritabil al semnului. Din ceea ce voi primiți rupeți o bucățică şi oferiți cuiva aflat in nevoie.

Având un puternic caracter justițiar, această zi lunară este benefică avocaților care se află de partea adevărului. Celor care obțin victoria cu orice cost, li se va adăuga la bagajul karmic cu care vor avea de-a face atunci când va veni momentul.

Aveți grijă ce miscări mai puțin morale şi legale faceți astăzi, lucrați pentru împlinirea obiectivelor într-un mod onest.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții (doar in cazul in care postiți). Vă sfătuiesc să integrați în meniul vostru fructe şi legume roşii deoarece sistemul circulator sanguin este cel activat de ziua 21 (roşii, ardei, sfeclă, mere, grep roşu etc). Atenție la cantitatea de alcool consumatã şi la orele de odihnă pentru a uşura funcția ficatului. Un ceai de cireşe şi merişoare v-ar prinde bine.

Asemenea simbolului 🐎🐎🐎
faceți zgomot pentru a fi auziți şi văzuți, însă toate cu eleganță şi demnitate !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s