ASTRO-SFATUL ZILEI

13 ianuarie 2020

Cu Luna in Fecioară şi Soare in Capricorn, fie ca vorbim despre emoțiile si trairile interioare(Luna) ori despre expresia exterioară a sinelui(Soarele), energia zilei se desfăşoară in strânsă legătură cu elementul dominant -pământ. Muncim mult, responsabil şi cu tot interesul. Sarcinile zilei chiar pot cere o atitudine sobrā si echilibrată.

Este posibil să fim mai pesimişti, conştientizând parcă prea mult realitatea. Aşa cum v-am mai spus, fiecare planetã are rolul ei. Momentele atât de serioase ale lui Saturn au nevoie şi de atingerea visãtorului Neptun. Chiar dacă Neptun este perceputã ca fiind o planetă ce ne pune o mantie pe ochi şi indeamnă la visare, contemplare, meditare, oamenii mai au nevoie şi de astfel de momente. Altfel realitatea ar fi prea greu de suportat. Momentan nu avem o astfel de gură de aer şi nici altceva de făcut decât să strângem din dinți, sa fim martori cum totul se schimbă in jurul nostru la nivel local si mondial, urmând si noi sa o facem individual.

Si cum e o nebunie astrologicā in ultima perioadă, in acelasi semn cardinal de pămánt avem astăzi conjunctii foarte importante. Despre Saturn-Pluto şi noua eră v-am tot vorbit, iată că am păşit deja in ea.

Alte aspecte (conjunctii) :

Saturn-Soare : va influenta intreaga săptămână, de aceea va sfatuiesc să indepliniți cele mai grele sarcini in acest timp. Beneficiați de putere fizica, de concentrare, de putere psihică pentru a depăşi obstacole. Puteți intâmpina intârzieri in sectoarele afectate de conjunctie, insă nu este timp de stat pe loc. Mergeți inainte cu altceva care, de asemenea, trebuie rezolvat. Dacă vă dați tot interesul, Saturn va răsplãti la momentul potrivit. Cand lucrăm cu Saturn este ca si cum punem cărămidă cu cărămidă in construirea viitorului. Incet, dar sigur, o fundație stabilă se ridică.

Pluto-Soare : Posibile lupte de putere, posibile conflicte. Nu intrati in dispute fiindcă orice actiune sau cuvânt nepotrivit va fi intors de Pluto impotriva voastră. Si chiar dacă ati avea dreptate, tot nu este indicat să vă implicați. Cedați voi insivă puterea şi concentrați-vă pe propria activitate.

Chiar si Mercur se află in momentul acesta in conjunctie cu Soarele, Saturn, Pluto. In special in relatia cu Pluto, tot ce ziceți poate fi folosit impotriva voastră de către acesta la momentul unui tranzit personal. Este ca si cum ascultã ceea ce avem de spus si asează piesele. Aveti grijă ce cuvinte spuneti la nervi sau pentru ce faceţi o rugăciune, la un moment dat se vor manifesta, primind ceea ce ați cerut, iar atunci este posibil să nu vă mai fie de folos, poate chiar să vā incurce ori sã distrugă ceva pentru a face loc. De asemenea, zilele acestea, o vorbă spusă aiurea poate distruge pe cineva prin puterea Pluto-Mercur, asa cum o vorbă bună poate ridica acel om de la pământ.

Mai bine ne concentrăm pe muncă si evităm să lansām in univers fel de fel de gânduri sau cuvinte. Atmosfera este deja suficient de incārcată.

Spor in toate !

Screenshot_20200106-003838_Chrome

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s