Astro-sfat

Iată-ne ajunşi in 2020, un an mult asteptat din punct de vedere astrologic, care marchează inceputul unei noi ere. In acest moment ne aflăm in marea conjuncție Saturn-Pluto, unde Pluto distruge vechile structuri urmând ca Saturn să reconstruiască noua ordine.

Cu 5 planete in semn cardinal de pământ şi cu o eclipsă (10 ian.) care implică automat nodul de destin in semn opus (axa Rac/Capricorn), asistăm la schimbări majore necesare, cărora nu este indicat să le opunem rezistență. Este un privilegiu că am ajuns până aici, nu toată lumea a avut această şansă. Suntem aici, acum, datori să construim o lume mai bună, datori să ne ingrijim casa care se numeşte “Pãmânt”.

Energia din Capricorn ne predispune la a fi mai serioşi în acest inceput de an. Nu numai că ne predispune, ci chiar asta ar trebui să facem : sa ne asumăm responsabilități şi să muncim foarte mult. Imbratisați noul, nu ratați sansele care vi se oferă din teama de schimbare sau de a invata ceva diferit, crezând că nu veți putea face față. Adaptați-vă! De acum inainte clădim şi muncim responsabil. Marea conjuncție marchează o maturizare colectivā.

Instabilitatea de orice fel, mai ales cea financiară, va fi o caracteristică a timpului ce vine, de fapt care deja a venit, de aceea este important să aveți grijă de bani. Gospodarul intelept işi face iarna car şi vara sanie. Gândiți-vă la acest cumul planetar in Capricorn ca la o vară in care trebuie să munciți şi să adunați pentru rezerva din timpul iernii lungi. Setați-vă obiective reale şi dedicați-vă implinirii acestora. Nu vă abateți din drum. Evitați cheltuieli inutile. Aşa cum am mai spus-o si in articolele anterioare, ne aflăm pe structuri care se clatină, de aceea vă sfătuiesc să nu vă indatorați la bănci.

Mai jos voi face o scurtă prezentare a caselor astrologice in care conjuncția are loc pentru fiecare semn zodiacal. Citiți de asemenea şi Ascendentul, de cele multe ori acesta are o mai mare relevanță.

Comparați semnificația casei cu evenimentele importante din viețile voastre şi observați cum şi unde anume işi face efectul această conjuncție. Este important de identificat pentru a fi pregătiți de schimbare.

Pluto-distrugere, dizolvare acolo unde nu avem curajul să facem acest pas, acolo unde este nevoie de schimbare şi evoluție;desprinderea de vechi mentalitati, structuri, distrugerea acestora, chiar şi a fricilor care ne-au ținut pe loc.

Saturn-reconstrucție, baze solide pentru viitor.

_____________

●Berbec/ascendent – Conjuncția Saturn-Pluto are loc in casa 10- carierā, statut, pozitie socialā, recunoaştere publică, relația cu autoritatea, cu superiorii, ambiția de realizare.

●Taur/ascendent – Conjuncția Saturn-Pluto are loc in casa 9- călătorii peste granițe, studii superioare, relaționare cu persoane de altã culturà, contact cu alte tari/civilizatii/culturi, ideologie, credintă, spiritualitate, principiile după care te ghidezi in viată, protectori, profesori, ghizi.

●Gemeni/ascendent – Conjuncția Saturn-Pluto are loc in casa 8- transformare profundă, mister, secrete, momente de crizá şi regenerare, obsesii, spiritualitate, ocultism, banii altora, resursele/veniturile partenerului de viață, moşteniri

●Rac/ascendent- Conjunctia Saturn-Pluto are loc in casa 7- modul in care interacționezi cu ceilalți, relația cu publicul/clienții, căsătorie, partenerul de viată, contracte, asocieri, parteneriate de afaceri.

●Leu/ascendent- Conjuncţia Saturn-Pluto are loc in casa 6- locul de muncă, relația cu colegii, indatoririle zilnice, rutina, serviciul public, a fi in slujba celorlalți, stilul de viață, alimentația, sănătatea.

●Fecioară/ascendent- Conjuncția Saturn-Pluto are loc in casa 5- iubire, aventură, creație, artă, frumos, copii, noroc, bunăstare(uneori chiar faimă), distracție, pasiuni.

●Balanţă/ascendent- Conjuncția Saturn-Pluto are loc in casa 4- cămin, mediu intim, familie, securitate emoțională, casa propriu zisă in care locuiți dar şi cea părintească, relația cu rădăcinile(parinti, bunici)

●Scorpion/ascendent- Conjuncția Saturn-Pluto are loc in casa 3- comunicare scrisă si orală, deplasări scurte, electrocasnice, mijloace de transport, rațiune, logică, relația si modul de comunicare cu cei apropiați.

●Săgetător/ascendent- Conjuncția Saturn-Pluto are loc in casa 2- resurse (bani, timp, frumuseťe, talent nativ, indemânare etc) venituri obținute din propria muncă, bunuri personale, nevoi personale, investitii, achizitii.

●Capricorn/ascendent-Conjunctia Saturn-Pluto are loc in casa 1- imaginea de sine, modul in care ceilalți vă percep, personalitate, unicitate, aspect fizic, vitalitate.

●Vărsător/ascendent- Conjuncția Saturn-Pluto are loc in casa 12- ganduri şi emoții reprimate, temeri, frustrări, fobii, subconştient, exil (spital, inchisoare, sanatoriu, manastire).

●Peşti/ascendent- conjuncția Saturn-Pluto are loc in casa 11- grupul de care aparțineți dar şi publicul larg(in cazul unei afaceri), organizații, persoane cu care impãrtãşiți aceleaşi idealuri, sprijin in implinirea acestora, popularitate, planuri de viitor, inovație.

Screenshot_20200106-003838_Chrome

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s