LUNĂ PLINĂ IN GEMENI

“Fazele Lunii se repetă la 29,5 zile, această perioadă numindu-se perioadă sinodică sau lunație. Din cauza unghiului sub care vedem regiunea selenară iluminată de Soare, vedem cum Luna prezintă diferite faze(nouă, primul pătrar,plină, ultimul pătrar). Mulți oameni cred că fazele Lunii sunt datorate umbrei Pāmântului, concepție greşită. Luna Plină are loc atunci când se află in opoziție, la 180° față de Soare – vedem atunci tot discul lunar iluminat.”Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Din punct de vedere astrologic, o Lună Plină este un moment de culminare, conştientizare, de culegere a roadelor, de încheiere a socotelilor şi a ciclului deschis atunci când a avut loc Luna Nouă în acelaşi semn, in cazul de față vorbim despre data de 3 iunie. Întâmplându-se pe axa caselor 1-7, concluziile se trag în ceea ce privesc relațiile şi parteneriatele. Cu Nodul de destin tot pe casa 7, putem spune că avem parte de o curățare a karmei relațiilor. Ce nu a fost bun, stabil şi real construit, ce nu a fost folositor, ce Pluto si Saturn au distrus in ultimele 6 luni trebuie lăsat in urmă. Este un moment de desprindere.

Bineinteles, nu toți suntem afectați in aceeaşi măsură, nu pentru toată lumea această nebunie a ultimelor luni a fost o lecție de viață, ci mai degrabā o intărire a relațiilor. Trecând testul lui Saturn, unii dintre voi poate v-ați logodit, cãsãtorit ori v-ați mărit familia; poate că v-ați impacat cu persoane dragi; ați reluat vechi prietenii/relații, de data aceasta intr-un mod asumat şi matur; ați incheiat parteneriate ori colaborări benefice şi de viitor; v-ati pus pe picioare o afacere; ați câştigat procese.

Semnul Gemeni este reprezentat de verbul a gândi. Dacă pe Săgetător, semnul lor opus pe axă, il reprezintă comunicarea filosofică, Gemenii gândesc, comunicã ši acționeazā rațional şi pragmatic. Buni observatori, sunt foarte atenți la detalii dar şi curioşi. Această utima calitate s-ar putea să fie pusă in lumină de prezentul eveniment astfel incât, din prea multā curiozitate, putem afla lucruri bine ascunse până acum. Este un moment al dezvăluirilor, in care mãştile cad. Cu Neptun implicat putem fi tentați in a alege ce să vedem, in loc să vedem exact ce ni se arată, de aceea este foarte important să fiți raționali. Ultima jumătate de an ne-a zguduit tocmai pentru a ne aduce in acest punct, nu luați hotărâri si nici nu actionați in baza unor sentimente de moment. De fapt, nu actionați in baza niciunui sentiment, ci încercați să vedeți cu ochii minții dincolo de mãşti.

Semn dual, vă poate pune in situatii asemenea lui, de exemplu: sunteți nevoiți să alegeți o parte sau alta; vă este greu să distingeťi adevărul de minciună şi cine, ce vă serveşte; trebuie să alegeți dacă iertați si continuați pe acelaşi drum ori doar iertați, lăsând trecutul in trecut. Exemplele pot continua, in funcție de situația in care vă aflați.

Important este să nu mai scormoniți. încheiați acum la Lună Plină, spuneți ce aveți de spus şi gata! Alegeți una sau alta, dar cu asumare. Avem in față schimbări majore in plan mondial şi individual, ne trebuie energie şi putere pentru a ne concentra la a clãdi pentru viitor, ce rost are să ne pierdem energia derulând scenarii din trecut. Vã reamintesc că in perioada Crãciunului vom avea solstitiu, Luna Nouă+eclipsă, si recordul a 6 planete+Nodul de Destin in acelaşi semn, in Capricorn

Vorbiți, vorbiți şi iar vorbiți,  despicați firul in câte părți doriți, insă lămuriți şi incheiați ! Un nou orizont se luminează şi cel mai bine este să ne luminăm şi noi in întâmpinarea lui. 🌟

Screenshot_20190716-033650_Gallery

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s