ASTRO-SFATUL ZILEI

FB_IMG_1574469628743În asteptarea Lunii Pline din Gemeni care vine să incheie culoarul energetic deschis in 3 iunie, ajutându-ne să tragem concluzii pe final de an, facem o plimbare printre evenimentele astrologice majore care urmează să aibă loc.

Mercur a intrat astăzi in Săgetător, unde se va încărca cu optimism după acest dute-vino din Scorpion care l-a cam lăsat fără vlagă. Ne va fi mai uşor să găsim soluții şi să ne adaptăm unor situații noi (semn mobil-de sfârşit de anotimp), să ne organizăm gândurile, să comunicăm. Se poate să dăm pe afară de sinceritatea caracteristică acestui semn şi să țintim cu arcul direct in interlocutor. Cãutãm dreptatea ori ne-o facem singuri.

Un alt aspect este conjuncția pe care Venus o face cu Saturn in Capricorn, predispunându-ne la seriozitate, chiar dacă ne aflăm in plin sezon al Săgetătorului. Venus (guvernatoarea relatiilor si a banilor in principal) a devenit din adolescentă o doamnă, nu mai crede in promisiuni nerealiste, nu mai face compromisuri şi nici nu se mai incurcă in treburi mārunte. Saturn ii oferă perspectivă, o determină să privească in viitor şi să-şi dorească să clădească pe termen lung, alături de oameni serioşi, cu resurse/bani de care dispune efectiv. Acesta este un moment bun pentru a pune baze : cursuri, calificãri, afacere, parteneriate, schimbarea locului de muncā, terminarea unei relatii care nu duce nicaieri, inceperea uneia noi, căsătorie, logodnă, călătorii in interes de formare/informare/studiu, stabilirea unui parteneriat, colaborări sau a unei relații cu alte culturi ori inafara granițelor.

Tot în Capricorn se va face şi adunarea generalā de Crăciun, unde vom avea record de planete si o eclipsă : Soarele, Luna, Jupiter, Saturn, Pluto, Nodul Sud iar pe 29 se va alătura si Mercur. Ne este clar ca ne aflām in plin proces de construcție la nivel colectiv iar 2020 va fi un an cum nu am mai trăit, care ne pregăteşte pentru schimbările planetare ce vor urma. Din punct de vedere astrologic, acest an este considerat ca fiind inceputul unei noi ere. Pe lângă toate aceste energii cumulate intr-un semn cardinal, de pământ, avem parte, la inceputul lui 2020, de conjunctia Saturn-Pluto care marchează inceputul unui nou ciclu, ultimul fiind de 37 de ani.

Cele două planete s-au mai intâlnit in 1914, la inceputul primului razboi mondial, apoi la sfârşitul celui de-al doilea, marcând astfel o nouă ordine mondială. Si pentru ca am menționat ultimul ciclu care urmează sã se incheie la inceputul lui 2020 ca fiind de 37 de ani, inapoi in 1983 apărea internetul. Avem astfel noțiunile de “noua ordine mondială” “globalizare” si “lumea modernă” din conjunctiile trecute, nu ne rămâne decât sã asteptām următorul nivel de avansare planetară.

Nopțile dinaintea Lunii pline pot fi puțin agitate iar visele animate, de aceea este important să evitați anumite bãuturi şi medicamente care excită sistemul nervos. Las mai jos o mantră care nu numai că vă va linişti, ci chiar vă va bine dispune cu ritmul ei. Cuvintele provin dintr-o limbā indo-ariană. Pentru cei interesați, las versurile aşa cum se scriu corect şi alături traducerea pe care am incercat să o fac cât mai exactă. După cateva minute de ascultat o să vă dați seama şi de pronunție.

Mai jos, după versuri, veți găsi si video-ul. Dați-i play şi reveniți asupra lor.

Ajai, alai – invincibil, indestructibil

Abhai abai –neînfricat, neschimbat

Abhoo ajoo – neformat, nenăscut

Anaas akaas – neperisabil, veşnic

Aganj abhanj – de nedistrus, impenetrabil

Alakh abhakh- nevăzut, neafectat

Akaal dy aal – nemuritor, milostiv

Alaykh abhaykh – de nedescris, necostumat

Anaan akaam – fără nume, fără dorințe izvorâte din plăceri

Agaah ataah – criptic, incoruptibil

Anaathae premathae – necontrolat de cineva, fără a avea stăpân;

Ajonee amonee –mai presus de naştere şi linişte

Na raagay na rangay – mai presus de dragoste şi culoare

Na roopay na raykhay – dincolo de formă

Akarmang abharmang – mai presus de karmă şi de orice îndoială

Aganjae alaykhae – de necucerit, de nedescris

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s