ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery6 decembrie – a 11 a de la Luna Nouă

☆Luna in Berbec

☆Soare in Săgetător

☆Zi a săptămânii: vineri, guvernată de Venus

__________________

In hinduism, în a 11 zi de la Luna Nouă, ekadashi (sanscrită), se posteşte pentru a nu atrage o manifestare negativă a planetelor. Fiind cea mai energică şi imprevizibilã zi a lunii, trebuie abordată dintr-o perspectivă spirituală, pentru a căpăta protecție divină. Postiți, meditați, spuneți o rugãciune in linişte. Întâmplarea face ca astăzi să avem şi o mare sărbătoare creştină, deci cu atât mai bine pentru post si rugăciune.

Celor care se simt a fi mai irascibili, obosiți ori au carență de grupul B şi minerale (precum magneziul, potasiu, zinc) le este recomandat consumul de migdale, nuci, caju, semințe de dovleac, seminte de chia, grefe, rodie, fructe de pădure, legume verzi precum varza, salata, spanacul, lintea, mararul (acestea sunt câteva exemple de semințe si fructe bogate in minerale, care să vă ajute in orientare). Intr-o zi lunarã 11 asimilarea acestora este mai uşoară, dar si necesară pentru susținerea fizică si psihică din restul ciclului lunar.

Luna se află in Berbec, ceea ce ne înclină să acționăm cu determinare şi să reacționăm cu scântei. De asemenea, se află in aspecte tensionate cu Pluto şi Venus, fapt care nu prea ne ajută in relațiile cu cei din jur, fiind predispuşi să trântim vrute şi nevrute. Cel mai bine este să folosim determinarea şi focul interior pentru a ne face treaba cu spor şi a ne implini sarcinile zilei, evitând confruntările, indiferent cā vorbim de locul de muncă sau de familie. Cum am mai spus-o săptămâna aceasta, fii atent la vorbele pe care le spui, pāstrează-le scurte si dulci; nu se stie niciodata pe care va trebui s-o inghiti. 🙃

Vă las mai jos o superbă muzicã creată pentru a ridica vibrația. Vă doresc un sfârşit de săptămână liniştit ! 🙏❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s