ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery3 decembrie – a 8 a zi de la Luna Nouă

☆Luna in Peşti

☆Soare in Săgetător

☆Zi a săptămânii: marți, guvernată de Marte

☆Culoarea zilei : Roşu

_______________________

Ziua a 8-a lunară are ca simbol pasărea Pheonix.

Atât fizicul cât şi psihicul se află astăzi într-un proces de regenerare, chiar dacă nu suntem conştienți de acesta. Deoarece se întâmplă în fiecare lună, este bine să ştiți acest lucru pentru a vă ajuta pe voi înşivă în mod conştient. Corpul beneficiază pe deplin de energia Lunii, aflându-ne in faza de creştere, aşa că nu-l supraîncărcați cu cafea, băuturi energizante, Cola, alcool, dulciuri. Nu vă ingreunați funcția ficatului cu alimente nesănătoase, nu consumați alcool. Indicat ar fi să postiți. Cu Luna in Peşti, evitați medicamente antidepresive, calmante, sedative, pastile de dormit. Permiteți-i corpului să se regenereze asemenea simbolului.

Fiți activi, concentrați mai mult pe muncă decât pe propriile plăceri. Mențineți-vă ocupați, fiți productivi. Pot apărea în timpul zilei situații neprevăzute ori conflicte din cauză că schimbăm faza, împlinind primul pătrar al Lunii. Rezolvați-le cu calm,tact şi diplomație ori evitați-le, pe cât posibil. Pe cei care lucrează cu publicul ii sfătuiesc să fie amabili şi comunicativi, astfel vor evita natura conflictuală a zilei.

Deoarece focul este elementul principal al zilei, aprindeți candela sau o lumânare pentru a curăța energiile din cămin. Puteți de asemenea tămâia.

☆Vă doresc spor în toate ! 🌞

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s