ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery2 decembrie – a 7 a zi de la Luna Nouă

☆Luna in Vărsător

☆Soare in Săgetător

☆Zi a săptămânii: Luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei : alb, argintiu

_____________________________

Aşa cum mulți dintre voi care citiți acest blog stiți deja, ziua lunară 7 are ca simbol roza vânturilor, de aceea este foarte important să avem grijă la vorbele şi gândurile lansate astăzi in Univers.

Puterea cuvântului rostit intr-o zi lunară 7 este una atât constructivă cât şi distructivă, cu efect instant de bumerang. Ceea ce exprimați trebuie să fie transparent, fără un interes ascuns sau cu intenția de a face rău. Puteți obține beneficii dacă vă alegeți cuvintele potrivite.

Şefii trebuie să-şi laude angajații şi să le arate recunoştință dacă vor să atragă prosperitate şi productivitate.

Găsiți-vă câteva minute in care să meditați, să spuneți o rugăciune cu voce tare, să ii multumiți lui Dumnezeu pentru tot ce aveți. Nu gândiți rău de nimeni, nu vă preocupați de viața altora, desfăsurati-vă activitatea fãră prea multă pălăvrăgeală. Acolo unde se vorbeste mult de obicei se vorbeste şi in plus. Incercați să blocați orice gând care ar judeca pe cineva, care ar critica, care ar face rãu in momentul rostirii. Folosiți puterea cuvântului in rugăciune, in a incuraja pe cineva care are nevoie, in a sfãtui, in a lăuda constructiv si in spirit de susținere, nu linguşitor.

În gospodărie nu este indicat să tăiați lemne. Nu vă apucați de renovări care constau în tăierea țevilor sau spargerea pereților.

Elementul zilei este aerul. Țineți geamurile larg deschise, aerisiți-vă casele, mai ales locurile aglomerate din locuință, aprindeți lumânări aromate, tămâiați.

Din punct de vedere nutrițional, este indicat postul.

“Fii atent la vorbele pe care le spui, pāstrează-le scurte si dulci; nu se stie niciodata pe care va trebui s-o inghiti.”

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s