ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery

Un nou ciclu lunar a inceput, ultimul complet inainte de 2020. Printre multe alte aspecte, Venus doar ce a intrat in Capricorn, unde este mai echilibrată si nu ne permite să cheltuim ca in Săgetător.

In acest semn, Venus nu se mai lasă condusă de placeri si “mofturi”, luând in calcul necesitatea. Confortul venusian va avea putin de suferit, chiar si cel alimentar. Poate ca in frigider nu se vor mai regăsi 3 feluri de branza, unul fiind suficient. Programul de masă poate fi mai calculat, fără impulsul acela “animalic” al Sagetatorului de a manca de parcā doar ce ne-am intors de la vânat. Acesta e exemplu al modului de manifestare, un alt specific semnului este “meritul” : da’ ce eu pentru ce muncesc? nu merit si eu o mancare fină, o haină bună, o vacanțã?

Nimic rău in a te răsplăti. De aceea va spun de fiecare dată cand am ocazia că aceste tranzite există tocmai pentru ca noi să trecem prin fiecare fază : in unele luni suntem mai zgarciti, in altele mai mână largā. Este nevoie si de distractie, este nevoie si de organizare. Asa cum muncim, asa trebuie sā ne şi odihnim. Toate au rostul lor, nu putem trai doar stresati si calculati la sange, cum nu putem trai nici intr-o continuă petrecere. Doar că acum este timpul să fim mai responsabili.

Ambițiile cresc in acest semn, precum si dorința de stabilitate. Din acest motiv in această perioadă sunt des intalnite investițiile pe termen lung in artă, bijuterii, imobiliare.

Revenind la ambitiile tipice capricornului, simtiti să impliniti confortul venusian printr-o promovare la locul de munca, prin obținerea unui anumit statut, prin propria dorintă de a munci mai mult sau de a vā da mai mult interesul, prin găsirea unei modalități alternative de venit ( sa nu uitam ca Venus face aspect cu Uranus-posibil astfel să se iveascā si alte variante decat cele obisnuite de a face bani).

In dragoste şi in relatiile de familie ne dorim stabilitate, sprijin, cooperare. Ne dorim să ne putem pune baza in cel de lângã noi, insă mai mult pentru confortul psihic, nu cā ne-am dori sa ne fie preluate şi rezolvate problemele. Pur si simplu simtim nevoia sa stim ca există cineva acolo la sfarsitul zilei pentru noi, care ne poate lua de pe umeri povara zilei.

In concluzie, avem o Venus matură si responsabilă in decembrie, calculată dar totodată ambițioasă. Ea nu vrea sa i se dea, ea muncešte şi obține singură.

Când avem o astfel de pozitie putem profita pentru a ne face puțină ordine in viață, in planurile de viitor si modul de atingere a țelurilor, in programul zilnic, chiar si in casă nu ar strica sa facem o curățenie mai serioasă.

Mercur comunică foarte bine cu Saturn dar si cu visătorul Neptun, de sub a cărui influență ieşim, putând acum să vedem lucrurile cu claritate şi să analizăm cerebral.

☆Succes !🙏🌟🤗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s