Luna Nouă în Săgetător

FB_IMG_1574469628743

Luna Nouā din 26 noiembrie reprezintă startul de care beneficiem la fiecare 30 zile. De data aceasta primim doza de optimism după o perioadă obscură prin semnul Scorpionului. Mercur a retrogradat si el tot aici, scoțând la suprafață din apele adânci ale acestuia ceea ce pur si simplu refuzam să auzim, vedem, conştientizăm. Lupta cu propria umbră a fost benefică pentru a face “curățenia de toamnă”.

Scorpionul ne-a pregătit de iarnă, lumina solară fiind scăzută odată ajunsi in acest semn. A urmat momentul adaptării la intuneric, de aceea este foarte important să fi privit inauntrul nostru pentru a fi, mai inainte de toate, constienți de propriul intuneric.

După această perioadă de introspecție care tocmai ce s-a incheiat, Soarele păşeşte in Săgetător iar Luna Nouă din acelaşi semn, care este unul de foc, vine să lumineze atât incăperea cât şi rațiunea.

Trageți linie şi stabiliți cum vreți să vă desfăşurați viata mai departe, care este setul de valori după care vă ghidați, care vă sunt idealurile. Săgetătorul nu lucrează cu detalii, precum Gemenii. Guvernatorului acestuia (Jupiter) prezentați-i planul mareț, de viitor, arătați-i cum sunteți dispuşi să evoluați pentru a-l implini. In acest moment planeta Jupiter (Zeus in mitologie) este aliniată centrului Galaxiei, un eveniment rar şi plin de energie pozitivă. In acest moment puterea se află la el, iar noi trebuie doar să ştim cum să o cerem. De aceea am specificat ca nu se impiedică de detalii, ci priveşte in ansamblu şi in viitor.

Pentru a obține binecuvântarea trebuie să fii deja cu planul pe masă dar, cel mai important in fața lui Zeus, să fii sincer in intenții. Sincer fata de el dar şi față de tine. Nu-ți irosi sansa si energia pe ceva ce nu te reprezintă, gândeşte-te că nu poți păcăli configurația astrală de la naştere. El stie deja sectorul din astrogramă in care isi face efectul, stiind astfel si de ce anume ai nevoie, nici mai mult nici mai putin. Insa datoria ta este sa te cunosti la fel de bine, să fii sincer şi să doreşti să evoluezi.

Până la noul ciclu lunar ne-a mai rămas o zi, timp in care Luna se află in umbră. Feriți-vă de locuri obscure şi de oameni de o moralitate îndoielnică. Luminați colțurile intunecate din casă. Lăsați o lumină de veghe pe timpul nopții.

Nu luați şi nu dați cu împrumut bunuri sau bani. Achitați datorii, rate. Terminați proiectele aflate in curs, nu incepeți nimic nou până când Luna nu va intra in faza de creştere, devenind măcar puțin vizibilă.

Postiți ! Poziția planetară din această săptămână este benefică detoxifierii. Nu postiți cu inlocuitori, ci cu fructe şi legume proaspete, seminte oleaginoase, mancare cu grad de gătire redus termic, mult verde in farfurie.

Practicați recunoştința! Acordați-vă câteva minute de linişte în care să vizualizați şi să mulțumiți Divinității pentru tot ce aveți. Vă voi lăsa mai jos mantra RaMaDaSa (Soarele-Luna-Pamantul-Infinitul).

Sper ca materialul şi mantra să vă fie de folos. Voi mai scrie când activitatea astrală va fi mai intensă. După cum am observat, la sfarsitul săptămânii vor avea loc mai multe aspecte planetare. Vă doresc o săptămână binecuvântată de bunătatea lui Jupiter ! 🙏 Rugați-vă aşa cum ştiți, dar faceți-o ! 🤗

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s