ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery11 noiembrie – o zi inainte de Lună Plină

☆Luna in creştere în Taur

☆Soare in Scorpion

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆culorile zilei : alb, argintiu

_____________________________

Ne aflăm în prag de Lunā Plină, intr-o zi cu energie din plin, aşa că nu o petreceți stând. Acumulată in corp, aceasta poate duce la creşterea tensiunii arteriale ori la izbucniri nervoase.

Luna ne “luminează” mintea, astfel că informațiile sunt mai bine procesate, transmise şi recepționate. Nu vă pierdeți in detalii, nu vă canalizați atenția pe lucruri minore deoarece puteți pierde şansa unei idei sau soluții inovatoare. Dacă vă macină o problemă căreia nu-i dați de cap, incercați să o priviți din alt unghi, adoptánd o nouă abordare. Nu poți face acelaşi lucru in mod repetat şi să astepți rezultate diferite. Zi benefică comunicării cu asociații, clienții, colegii.

Fiecare Lunā Plină aduce oportunitatea culegerii roadelor a ceea ce s-a plantat la Lună Nouă, însă poate marca şi incheierea unui ciclu. In cazul nostru, Luna Nouă in Taur a avut loc acum jumătate de an, mai exact în data de 4 mai. Unele evenimente pot fi readuse in prim plan tocmai pentru a fi definitivate (mai multe detalii in articolul de mâine).

Plătiți-vă creditele, ratele, achitați-vă datoriile sau efectuați orice alte operațiuni financiare. Indicat este ca tranzacțiile financiare să aibă loc in faza de creştere a Lunii.

Din punct de vedere nutrițional, mâncați cât să vă potoliți foamea şi să funcționați bine. Evitați deserturile, băuturile energizante, Cola, cafeaua(una de dimineață este suficient), alcoolul. Energia Lunii este puternică, nu este cazul să vă excitați nervii. Consumați alimente bogate in vitamine şi minerale, in special in fier (anemia se accentuează la Lună Plină).

Posibil ca mulți dintre voi să experimentați zilele acestea stări de insomnie, somn agitat şi vise animate. Vă las mai jos o mantră extraordinar de calmantă, mantra Lunii 🌙

Ne reîntâlnim mâine, pentru articolul special. Până atunci vă rog să nu cumpārați intreg mall-ul 😂 Da, poate că astrologia o fi ea spirituală, ezoterică si ce-o mai fi, însă o Lună Plină in semnul Taurului reprezintă, mai intai de toate, dorința de viață bună, mâncare bună, lucruri de calitate, statut social si financiar, tot ce este “omenesc”. Ni se activează programul “shopping” dar Mercur retrograd ne trezeşte la realitate cu zeci de drumuri inutile pentru lucrurile şi mai inutile pe care le-am achizitionat😄

Fiecare zi are povestea ei ! Să avem o săptămână frumoasă!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s