ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery7 noiembrie – a 12 a zi de la Luna Nouā

☆Lunã in Peşti

☆Soare in Scorpion

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culoarea zilei : galben, auriu

________________________________

Cum deja mulți dintre voi v-ați obişnuit, simbolul zilei lunare 12 este inima ♥️

Protejați-vă de orice subiect care vă poate perturba liniştea. Aveți grijă atât fizic cât şi emoțional de inima voastră, mai ales că ne apropiem de Lună Plină  iar tensiunea arterială creşte.

Pe cei care sunteți cardiaci ori aveți frecvent atacuri de panică, senzație de sufocare, stare de anxietate dar şi in cazul în care sunteți însărcinată, vă sfătuiesc ca astăzi să purtați culoarea verde, corespunzătoare chakrei inimii -Anahata – considerată a fi punctul de contact dintre trup şi suflet, centrul conştiinței. Casa astrologică a acestei chakre este a 10 a a Capricornului, punctul cel mai inalt al zodiacului, astfel Anahata reprezintă poarta către infinit.

Evitaťi să vã gândiți la propriile probleme ori să plângeťi din cauza acestora, deoarece puteți cădea într-o stare care va necesita cel puțin un ciclu lunar pentru a vă reveni.

Îndreptați-vă atenția şi dedicarea către cei din jur! Puteți oferi o farfurie de mâncare, lucruri de prin casă care nu vă mai sunt de folos, de care alťii s-ar bucura. Mai ales ca ziua 12 lunară este o zi a cadourilor, puteți face o surpriză cuiva drag. Iertați-i pe cei care v-au greşit şi dați dovadă de compasiune pentru cei din jur. Ura, ca şi iubirea, ne face dependenți de persoana în cauză. Eliberați-vă !

Din punct de vedere nutrițional este recomandat ca intr-o zi lunară 12 să consumați preparate cu un grad de gătire redus termic, pentru a vã incărca cu energie vitală prana. Strecurați in meniul zilei salate şi sucuri naturale atât din fructe, cât şi din legume. Deoarece elementul zilei este apa, hidratați-vă corespunzător. Nu consumați alcool !

Atenție ! Din cauza aspectului tensionat dintre Venus şi Marte este posibil ca astăzi confruntările cu persoanele de sex opus să fie cu scântei.

Vă las mai jos mantra Yam – silaba corespunzătoare chakrei inimii(Anahata), care face ca aceasta să vibreze la rostirea ei.

Vă doresc o zi frumoasă şi vă multumesc cā faceți parte din Multiversul meu !🙏🌟🖤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s