ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery6 noiembrie- a 11 a zi lunară

☆Luna in Peşti

☆Soare in Scorpion

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verde

________________________

In hinduism în această zi ekadashi (semnificație în sanscrită : a 11-a ) se posteşte pentru a nu atrage o manifestare negativă a planetelor. Fiind cea mai energică şi imprevizibilã zi a lunii, trebuie abordată dintr-o perspectivă spirituală, pentru a căpăta protecție divină. Postiți, meditați, spuneți o rugãciune in linişte.

Celor care se simt a fi mai irascibili, obosiți ori au carență de grupul B şi minerale (ex : magneziul, potasiu, zinc) le este recomandat consumul alimente precum : alune, migdale, nuci, caju, semințe de dovleac, seminte de chia, banane, fasole albă, varză, sfeclă roşie şi alte asemenea bogate in minerale, deoarece intr-o zi lunarã 11 asimilarea acestora este mai uşoară, dar si necesară pentru susținerea fizică si psihică.

Ziua cea mai energică şi puternică din lună, are ca simbol sabia în flăcări. Concentrați-vă şi dedicați-vă mai mult vieții profesionale decât celei personale. Puterea se află in mâinile voastre, doar dacă aveți pregătirea si capacitatea de a o mânui.

Unii oameni pur şi simplu simt că nu pot face față provocării, preferând să rămână in zona de confort. De aceea menționez că o astfel de zi le este destinată “războinicilor”. Cei care nu sunt tocmai siguri pe puterea lor mai bine evită, deoarece pot intoarce sabia impotriva lor.

Încărcați-vă bateriile în cea mai energică zi a ciclului lunar, pentru a-l duce mai uşor la capăt. In incheiere, vă las o frumoasă variantă a mantrei OM ! ♥️

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s