ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery4 noiembrie- a 9 a zi de la Luna Nouă

☆Soare in Scorpion

☆Luna in Vărsător

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei : alb, argintiu

______________________________

Simbolul zilei : liliacul🦇

Ascuțiți-vă simțurile şi ascultați-vă instinctul, ghidați-vă pe timpul acestei zile asemeni liliacului noaptea! Acționați cu luciditate! Într-o astfel de zi pot ieşi la ivealā lucruri bine ascunse, asemeni locurilor obscure în care acesta pătrunde (peşteri, podul casei).

Deoarece ziua lunară 9 este una karmică, veți ajunge în anumite situații neplăcute doar dacă ați încălcat în vreun fel legea Universului. Păstrați-vă spiritul şi intențiile curate! Vedeți-vă de muncă, mențineți-vă ocupați ! Fiți modeşti, nu incercați să ieşiți in evidențā!

Din punct de vedere nutrițional, nu avem restricții decât in ceea ce priveste consumul de alcool, care este astăzi este interzis.

În gospodărie puteți face reparații, construi un obiect pentru casă, planta. Puteți aduna lucrurile care nu vă mai sunt de folos din casă, lăsând astfel loc liber pentru apariția altora noi.

Ziua de luni vine cu o energie planetară bună, in care nu sunt prea multe de spus. Ghidați-vā cu atenție dacă intampinați anumite dificultăți şi țineți cont de ce anume v-a pus in acea situație, pentru a avea grijă pe viitor.

Ne reintálnim mâine dimineață, la o analiză mai detaliată a aspectului Marte-Pluto şi cel Soare-Neptun, care vor avea loc săptămâna aceasta.

Vă doresc o săptămãnă frumoasă, cu spor in toate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s