ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery31 octombrie – a 4 a zi de la Luna Nouă

☆Luna in Săgetător

☆Soare in Scorpion

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culoarea zilei : galben, auriu

________________________________

Simbolul zilei este copacul cunoaşterii binelui şi răului🌳

Într-o astfel de zi trebuie să cântăriți cu atenție deciziile luate şi să nu vă lăsați furați de peisaj. Nu umblați să înşelați oamenii, nu bârfiți, nu mințiți, nu promiteți ceea ce ştiți deja că nu puteți implini.

Ziua lunară 4 este întărită şi de staționarea/inceputul mersului retrograd lui Mercur. Astfel, trebuie să avem de două ori mai multă grijă la ceea ce vorbim. Dacă nu încălcați legile Universului nici planetele nu vă vor încurca prea tare. Oricât de corecți am fi, vom resimți totuşi energia mercuriană. Este si normal, aflându-se mai aproape de Pământ. Din când in când avem nevoie de o perioadă de retrogradare, pentru a revizui anumite sectoare de viață. Casa 8 a scorpionului cere o reevaluare a modului in care administrăm banii, in care valorificăm resursele, dar şi a relațiilor cu partenerii de viată/de afaceri, in ceea ce priveşte sectorul  finanțelor. Nu este nimic de speriat, este de lucrat doar acolo unde e necesară o nouă abordare.

O cititoare m-a intrebat dacă poate achiziționa in această perioadă anumite bunuri. Voi pune mai jos răspunsul pe care l-am dat, cu rugămintea să țineți cont de aceste informații : Mercur(simbolul comerțului, tranzacțiilor) plimbându-se inainte şi inapoi in Scorpion -guvernator al casei 8- va afecta tot ce aceste două elemente casă+semn semnifică impreună. Zodia opusă Scorpionului este Taurul, care se ocupă de economie şi unde il avem prezent pe imprevizibilul Uranus. Cu acest tablou astrologic putem întâmpina obstacole, intarzieri, erori legale, răsturnări de situaťie, aparitia unor elemente noi, ori mintea noastră nu poate discerne ce este corect. Aveți grijă in achiziționarea bunurilor care necesită o investitie majoră cum ar fi case, terenuri, acțiuni, masini, electronice dar si la creditele bancare. Este posibil ca anumite monede să se deprecieze in această perioadă, fapt care v-ar putea încânta, luând astfel o decizie gresită. Evitați sa faceți astfel de achiziții până in decembrie, mai ales la comun cu un partener de afaceri ori soț. Dacă vă aflați totuşi in situația sa incheiati contracte, sa cumpārați bunuri-acțiuni-monede virtuale, ori in cazul unor executări prin decizie judecatorească(partaj, mosteniri,pensie alimentarā etc) analizați cu atenție fiecare detaliu.

Revenind la ziua lunară 4 care ne aminteşte de Adam şi Eva şi pomul cunoaşterii, partea corpului activată de acest simbol este gâtul, implicit chakra Vishuddha. Aveți grijă ce vorbiți, dar şi ce mâncați. Se recomandă consumul de fructe şi legume proaspete deoarece au energie vie. De exemplu puteți adauga salată verde pe lângă felul principal – bineinteles, nu lângă o ceafă😂

Chakra Vishuddha este localizată la nivelul gâtului şi este sursa exprimării verbale. Se blochează atunci când reprimăm furia ori sentimente de ură, când ținem secrete, când mintim şi bârfim, însă si atunci când ne aflăm intr-o situație nu neapărat negativă, dar care ne dă senzația de “nod în gât” – cum ar fi frica. Prin blocarea acesteia putem afecta gâtul, corzile vocale, glanda tiroidă, glandele paratiroide, gura şi limba.

Se deblochează prin rugăciune cu voce tare şi să afirmarea cuvintelor frumoase, pozitive. Aşa cum vă spălați pe dinți pentru curățare fizicã, aşa este nevoie şi de a vă curăța spiritual. Cum deja v-am obisnuit intr-o zi lunară 4, las mai jos mantra “Har om” pe care să o intonați în acelaşi timp cu vocea din video. Are o durată de 5 minute, timp în care încercați să vizualizați energia de la nivelul gâtului şi al gurii.

☆Vă doresc zile liniştite, iar dacă aveți intrebări la care credeți că v-aş putea ajuta cu un răspuns sau sfat, cum a fost cazul de mai sus, lăsați un comentariu. Vă imbrațisez cu drag ! 🤗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s