Lună Nouă ín Scorpion♏

După ce a parcurs un drum de 29.5 zile, Luna se intoarce în poziția inițială, marcând inceputul unui nou ciclu lunar. Vizibilitatea este de 0% deoarece se află intre Soare şi Pământ. De data aceasta conjuncția ei cu Soarele are loc în semnul Scorpionului şi deschide un culoar energetic pe axa Taur-Scorpion care va culmina sau işi va găsi rezolvarea, în funcție de evenimente, peste 6 luni când va fi plină in Taur.

Această Lună Nouă nu este ca oricare alta şi nicidecum ca ultimele trăite. Luna Nouă din aceastã noapte este mistică şi ìncărcată cu tot bagajul energetic pe care il cărăm nu numai din această viată, ci din multe alte vieți anterioare. Acum este un moment bun pentru a permite să iasă la suprafață tot ceea ce in mod normal reprimăm, fiindcă avem oportunitatea de a vindeca inclusiv trecutul vieților anterioare. Apele adânci ale Scorpionului şi iadul plutonian (Pluto-Hades-zeul infernului-guvernatorul semnului) ne pot fi acum o binecuvântare. Cu cât coborâm mai adânc in noi cu atât putem vindeca ceea ce cărăm prin timp, de-a lungul reîncarnărilor. Avem şansa de a identifica unde anume e greşeala, in primul rând prin a o accepta. Trebuie văzut ce anume continuă să se repete in viata noastrā şi modul in care reacționăm față de acesta. Rupând ciclul şi adoptând o altă atitudine, schimbând actiunea si reacťia, doar aşa o ducem in altă direcție, necunoscută până acum, acolo unde nu va mai avea mediu prielnic de a exista şi astfel se va dizolva.

Pluton cere distrugere, chiar autodistrugere, pentru a face loc a ceea ce ii este bun cu adevărat spiritului. Misticismul momentului vine din a rupe orice legãturã cu tot ce nu v-a servit până acum, urmând ca peste 6 luni în Taur sã descoperiți in ce fel v-a fost benefică transformarea.

Evenimentele de zilele acestea pot fi ieşite din comun, chiar şocante, de la opozitia pe care Uranus i-o face conjuncției Soare-Lună. Orice răsturnare de situație este posibilă, secrete care pot ieşi la iveală, oameni pe care ii pierdeți brusc sau care apar in viața voastrã din senin, tot felul de întâmplări si schimbări radicale. Important este să imbrățişați schimbarea şi să lepădați vechea piele ! Vindecați bagajul energetic al veacurilor şi incheiați-vă socotelile ! A venit momentul să plantați noi semințe ! Dați-vă voie să fiți cine sunteți cu adevărat, nu vã opuneți propriei naturi ! Cu cât intelegeți şi acceptați ceea ce se intampla si ceea ce simtiti zilele acestea, cu atât impactul este diminuat, putând vedea cu claritate noul drum pe care trebuie să-l urmați.

Un alt aspect cu impact astăzi este cuadratura Saturn-Marte, prin care Saturn il disciplinează pe cel din urmă, ținând astfel sub control sau chiar pondera ieşirile necontrolate şi vulcanice ale acestuia. Saturn ne învață cum să ne păstrăm calmul in mijlocul furtunii, asta bineînțeles dacă ii dăm atenție şi il urmăm, in caz contrar ne forțează prin restricție, lipsindu-ne de putere. O ieşire nervoasă, nefirească, o acțiune bazată pe instinct primar sau chiar şi o simplă răzbunare care poate n-ar presupune element fizic, poate depăşi parametrii normali in care s-ar fi desfãşurat sub o altă influentă astrală, ceea ce va avea rezolvare, intr-un final, doar prin intervenția unei autorități (Saturn). Poate apărea sentimentul de frustrare din cauză ca ne dorim să actionăm/reacťionăm intr un anumit fel insă nu avem puterea necesară. Din acest motiv nu trebuie forțată mâna destinului.

Cuvântul cheie al acestei nou ciclu lunar : transformare.

Screenshot_20191028-015704_Gallery

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s