ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery24 octombrie – a 26 zi de la Luna Nouă

☆Luna in Fecioară♍

☆Soare in Scorpion♏

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culoarea zilei : galben, auriu

_______________________________

Soarele şi-a făcut intrarea in Scorpion, aflându-se in acest moment la gradul 0. Aşa cum am specificat şi in articolul de luni, semnul Scorpionului este învăluit în mister, amestecat cu pasiune, senzualitate, posesivitate, luptă pentru putere şi dorință intensă de a domina. Aveți grijă cum manevrați aceste predispoziții pentru a nu vă afunda in adâncul plutonian ( Pluto-zeul infernului- guvernatorul semnului ).

De exemplu, dacă simțiți nevoia de a vă suplimenta veniturile luna aceasta, scorpionul guvernând casa a 8-a a banilor şi resurselor altora, aveți grijă cum alegeți să o faceți. Sezonul scorpionului activează latura întunecată, de aceea tendinta este să alegem calea scurtă, uşoară, chiar ilegală. Planurile infracțiunilor ce au loc pe timpul iernii iau naştere acum, în acest semn, când Soarele deja îşi pierde puterea, iar noi intrăm intr-o beznă a minții, până la solstițiu. Din dorința de a urca pe scara socială, de a domina, de a obține bunuri şi confort (zodia in oglindã fiindu-i Taurul, cel căruia ii place viața bună şi confortul, fără prea mare efort) putem face alegeri nepotrivite. Dacă iti doresti bani munceşte-i, câştigă-i in mod corect, altfel Pluto va veni să spele podele cu tine când iți va fi lumea mai dragă. Ştim foarte bine deja cât ne-a şifonat in ultimele 5 luni. Acesta este un exemplu simplu, însă valabil pentru orice sector de viață : țineți-vă departe de ilegal, imoral, nepotrivit, orice e prea intunecat si orice poate răni pe altcineva (inclusiv inşelat, trădat, agresiune fizică, manipulare, crize de gelozie).

Bineînțeles că există şi o latură bună, cum ar fi determinarea specifică semnului pentru a obține ceea ce işi doreşte, curajul, dedicarea, îndârjirea cu care luptă, modul in care se organizează pentru atingerea obiectivelor. Însă datoria mea este de a vă avertiza mai mult cu privire la ce este mai rău, pentru a face din acesta ceva bun.

Astăzi, Luna in Fecioară vine in contradicție cu Neptun in Peşti, care şi el la rândul lui se află intr-o relație tensionată cu Soarele. Incercați să fiți cât mai clari in exprimare, îndepliniți-vă sarcinile şi verificați de câte ori este nevoie pentru a vă asigura că totul este in regulă. Există posibilitatea unor neînțelegeri şi erori, dar şi a unei comunicări defectuoase, de aceea fiți cât mai exacți, clari, la subiect, atenți la detalii. Decât să incurcați borcanele cu zeci de detalii şi povestiri, este mai bine să tratați cu seriozitate următoarele două zile, in special la locul de muncã. Precum şi proverbul “nu existã înțelepciune mai mare ca tācerea”.

☆Vă mulțumesc pentru mesaje şi comentarii ! Vă doresc o zi armonioasă şi productivă ! 🖤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s