ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery22 octombrie – a 24 a zi de la Luna Nouă

☆Luna în Leu

☆Soare în Balanță

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culoarea zilei : roşu

_______________________

În mitologia vedică, simbolul zilei de astăzi, zeul Shiva, reprezintă parte a trinității, alături de Brahma şi Vishnu. Brahma este creatorul, Vishnu conservatorul iar Shiva distrugătorul. Semnificația zilei nu este nidecum una negativă, deoarece distrugerea este întotdeauna urmată de construirea a ceva mai bun, în scopul pãstrării echilibrului in Univers.

În faimoasa carte a parapsihologului Serghei N.Lazarev “Diagnosticarea karmei” am întâlnit o idee foarte interesantă despre conceptul de distrugere: “Dacă, drept răspuns la distrugere, noi mărim cantitatea de iubire în suflet, atunci distrugerea devine creatoare. Ura interioară faţă de distrugere constituie lipsa dorinţei de dezvoltare. ”

Ziua lunară 24 este caracterizată de energie masculină. Tot ce faceți astăzi trebuie să fie la capacitate fizicã maximă, cu implicare 100%. O zi bună să construiți/ dărâmați/ reparați.

În Antichitate, în această zi egiptenii începeau construirea unei noi piramide, de aceea, dacă aveați de gând să începeți construirea unei case, astăzi este o zi prielnică pentru a pune bazele acesteia sau bazele oricărui lucru de durată.

Pot exista unele tensiuni cu superiorii de sex masculin, mai ales dacă sunteți de asemenea bãrbat, din cauza încărcăturii energetice de acest tip.

Din punct de vedere nutrițional nu săriți peste nici o masă principală şi nu vă înfometați. Este nevoie de putere fizică, cu atât mai mult cu cât ne aflăm intr-o zi guvernată de Marte, zeul războiului.

Deoarece Luna se află în aspect tensionat cu Venus, ne poate face mai sensibili. Vă sfãtuiesc să nu dramatizați sau să exagerați evenimentele zilei ori neínțelegerile cu partenerii. Calm, este doar o predispoziție astrală!

☆Vă doresc spor în toate !

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s