ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery21 octombrie – a 23 a zi lunarã

☆Luna în Leu

☆Soare în Balanță

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lunã

☆Culorile zilei : alb, argintiu

_____________________________

Soarele – sursa şi vitalitatea noastră, va intra miercuri in pasionalul şi intensul semn al Scorpionului. Dacă timp de o lună ne-am orientat mai mult către relațiile cu cei din jur, construind, luptând, reparánd sau uneori chiar renunțánd la acestea, acum vine o perioadă de introspecție. Vom căuta mai mult in noi decât in ceilalți, ne vom preocupa de satisfacerea propriilor nevoi, emoționale şi materiale.

Se spune că acest semn are o doză de egoism şi o latură întunecată, de aceea noi trebuie să lucrăm doar cu partea pozitivă a acestor caracteristici : egoismul să-l transformăm in dragoste de sine încât să nu mai permitem existența unor situații toxice in viata noastră, coborând in adâncul guvernat de Pluto (zeul infernului -Hades- guvernează Scorpionul). Până nu eşti jos nu iți vei ştii niciodată adevărata putere iar până nu indrăzneşti să priveşti in cele mai intunecate locuri din tine nu vei ştii cum să gestionezi ceea ce se intâmplă in exterior. Cel ce cunoaşte cât de cât pe alţii este inteligent; cel ce se cunoaşte pe sine este cu adevărat înţelept. Cel ce poate să învingă pe alţii este tare, cel ce s-a învins pe sine este cu adevărat mereu puternic.” (citat Lao Tse)

Nu călcați peste oricine şi orice in a vă atinge obiectivul. Nu vă târâiți sufletul la vibrație joasă ! In timp ce vă doriți propriul bine respectați in jurul vostru. Există oameni care totuşi exagerează cu respectul şi nu iau atitudine din cauza fricii de a nu supăra, preferând să se complacă in situatia existentă. Analizați cu atentie de care parte sunteti si nu uitați : dacă evitaţi confruntarea pentru a menține pacea, atunci războiul se va da ínăuntrul vostru.

Simbolul zilei pune in prim plan sacrificiul de sine. Se crede că Iisus s-a născut în a 23-a zi de la Luna Nouă. Astăzi trebuie să dăm ce avem pentru persoanele iubite, trebuie să intoarcem şi celălalt obraz, trebuie să stabilim pe cât posibil armonia în jurul nostru. Apărați-vã casa si familia de energii negative, mai ales de persoane rău intenționate. Indicat ar fi să nu primiți musafiri, pentru a nu vă afecta energia căminului. Aerisiți bine încăperile, spuneți o rugăciune / recitați o mantră, tămâiați sau aprindeți o lumânare parfumată.

Deoarece Luna a intrat în ultima fază de descreştere – ultimul pătrar- înainte de Lună Nouă (28 oct) în zilele următoare puteți simți o scădere a energiei atât fizice, cât şi emoționale. Urmează perioada aceea din lună în care sunteti mai obosiți, împrăştiați, împiedicați ori uitați anumite sarcini. Conştientizând această influență, puteți fi mai atenți.

Feriți-vă de persoanele care vã consumă energia inutil şi aveți grijă să nu deveniți chiar voi o astfel de persoanã obositoare. Din cauza lipsei de energie şi chef, tindem să ne “hrănim” cu a celorlalți pentru a ne mai anima starea. Este o acțiune involuntarã şi perfect normală.

Din punct de vedere nutrițional se recomandă postul.

Energia zilei este benefică relațiilor cu cei dragi. Ne este mai uşor să fim intelegători şi afectuoşi. Dacă aveți posibilitatea implicării intr-o acțiune caritabilă, faceți-o ! Ascultați muzica care vă binedispune şi mâncați ceea ce vă place (dacă se poate include la preparat de post, cu atât mai bine). Bucurați-vă simțurile şi rãspândiți iubire !

Vă doresc o zi frumoasă !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s