ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery17 octombrie – a 19 a zi de la Luna Nouă

☆Luna in Gemeni

☆Soare in Balanță

☆Zi a săptămânii – joi, guvernată de Jupiter

☆culorile zilei : galben, auriu

______________________________

Simbolul zilei : pânza de paianjen

Cum deja v-ați obişnuit, ziua lunară 19 este o zi a iluziilor, confuziei şi ispitelor. Acordați o mai mare atenție a ceea ce se întâmplã în jurul vostru pentru a nu fi prinşi în plasă. Orice vorbă poate fi interpretată in 100 de feluri, provocând certuri inutile, țesându-se o poveste exagerată care va cuprinde părțile implicate. Nu dați curs discuțiilor dar nici nu vă victimizați. Nu mințiți, nu înşelați increderea cuiva, nu vă bagați acolo unde nu sunteți chemați.

Luna se află in Gemeni, benefică comunicării şi socializării. Cu atât mai mult trebuie ca vorba voastră să fie una dreaptă, lipsită de interese ascunse şi minciuni. Acționați şi interacționați cu inima curată, altfel veți fi prinşi in propria pânză țesută. Atunci când Luna se aflã in Gemeni trebuie să ne implicăm şi sã funcționăm, in mediul in care ne aflăm, ca o mare familie, in primul rând prin susținere reciprocā (oferim/primim sfaturi, ne ascultăm unii pe alții).

Investiți doar în voi şi in viitorul vostru, în lucruri clare, palpabile ori care pot fi materializate. Nu vă lăsați duşi de val, trezindu-vă că v-ați folosit resursele pe o iluzie, bazată pe o reacție spontană. Concentrați-vă mai mult pe muncă şi mai puțin pe problemele din viața personală, pentru a nu le exagera.

Nu luați şi nu dați bani cu împrumut, nu consumați alcool, droguri ori medicamente care vă pot influența judecata( de exemplu calmante) şi nici nu stați pe lângă o persoană care se află sub efectul acestora.

Deoarece organul activ este colonul iar ziua este benefică curățării acestuia, din punct de vedere nutrițional vă sfătuiesc să nu vă încărcați cu alimente grele. Sunt indicate preparatele pe baza de fructe şi legume cu formă rotundă(cartofi, varză, portocale, mere etc).

Faceți curățenie în locurile greu accesibile din casă, aglomerate, mai puțin aerisite sau luminate natural de Soare.

Vă las mai jos o mantră pentru curățarea şi eliminarea energiei negative acumulate in corp, care vă apasă, putându-l astfel deregla şi îmbolnăvi. Ascultarea si intonarea acestei mantre periodic îndepãrteazā gândurile negative care atacã corpul fizic. Vizualizați eliberarea de acestea !

Mantra are o durată de 3 ore, ascultați, bineințeles, cât vă permite timpul.

Vă doresc o zi frumoasă, cu spor in toate !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s