ASTRO-SFAT DE LUNĂ PLINĂ🌚

La ora 12 noaptea vom avea punctul maxim de Lună Plină in Berbec, adică Luna se va afla in opoziție cu Soarele, fiind 100% iluminată de acesta. Va face aspect de cuadratură cu Pluto si Saturn, trigon cu Jupiter. Inca un aspect important care poate afecta relatiile cu cei din jur in acest moment este opozitia Venus-Uranus.

Avem o energie de tip “dragoste şi război” . Oscilăm între focul Berbecului (Luna) şi armonia Balanței (Soarele). Opoziția Venus-Uranus face ca relațiile să “sară in aer”. Pot apărea tot felul de neînțelegeri pe care, in loc să le aplanăm, avem tendința de a le agrava, cu o atitudine vulcanică specifică lui Marte/Berbecului. De asemenea putem experimenta tot felul de dificultăți in desfăşurarea sarcinilor zilnice, intârzieri, erori. Poate cã ne doream să plecăm in acest weekend undeva anume, insă pe ultima sută ne-a fost anulată rezervarea. Poate ca noi suntem cei care nu ne-am mai dorit să facem nimic din ce plănuisem deja, tocmai in această nevoie de schimbare şi noutate a lui Uranus, dar care secundar afectează relația cu cei care urmau a fi implicați in activitate. Rezultatul? Ceartă, discuții care pot degenera de la “nu am chef de nimic azi” la “nu mi-a plăcut cum mi-ai vorbit intr-o marți, acum 2 ani” sau mai grav, distrugerea relației.

Unda de şoc a lui Uranus poate produce tot felul de rupturi in relațiile cu cei dragi, familia, vecinii, de la locul de muncã, etc. Venus în Scorpion sapă adânc in noi şi scoate la suprafată impreunā cu Uranus nemultumirile noastre, insă nestiind cum să le gestionăm, le putem proiecta asupra persoanelor care nu ne-au gresit cu nimic. Si uite aşa o comitem rău de tot, fiindcă nu ştim să ne ținem gura in momente cheie. Bineinteles că si cel afectat este si el la randul lui sub influența lui Venus in Scorpion, acționând in consecință, transformând scena intr-un câmp de luptă. Lupta pentru putere şi dominare specifică lui Pluto/Scorpionului. Dacă unul zice, de ce celălalt să tacā.

Este foarte posibil ca ceea ce ne deranjează la ceilalți să fie exact ceea ce subconštientul incearcă să transmită in legãturã cu noi înşine. Adică proiectăm in alții propriile defecte şi greşeli, fiind mai uşor de observat aşa. Ceea ce nu facem mai departe este să conştientizăm, ci din contră, blamăm şi criticăm. Astfel, purtăm un război in noi şi unul in exterior care deteriorează relațiile cu cei din jur.

Nu trebuie să avem tot timpul dreptate şi nici ultimul cuvânt! Nu trebuie să dominăm din frica de a pierde controlul asupra unei situatii sau persoane! Tot ce trebuie să facem e sa găsim o cale de mijloc şi un punct de armonie.

Această opozitie poate aduce şi schimbări, noutăți in domeniul financiar. In timp ce unora li se blochează banii din anumite cauze care nu țin de ei sau suferă intârzieri cu plata, altora li se acordă in mod neasteptat un credit sau obțin o sumă de bani (de ex : proces) la care nu se asteptau prea curánd, sau chiar niciodată. Cheltuielile neprevăzute sunt ceva normal in preajma acestui aspect care are loc o dată pe an, deci nu vă stresați prea tare. Ce e val, ca valul trece ! Preocupați-vă mai mult să fiți oameni decât să inlocuiți un aparat stricat.

Acordați atenție evenimentelor care au avut loc in aprilie, atunci cand a fost Lună Nouă in acelaşi semn, există posibilitatea ca acum sa se incheie un ciclu deschis ori să fructificați anumite acțiuni incepute atunci. Sau poate cã, dorindu-vã ceva anume, ați deschis un culoar energetic prin care acum primiťi ceea ce ați cerut. Insă, după cum stiti, nu tot ceea ce dorim ne este si de folos, de aceea trebuie să fim foarte responsabili in rugăciuni.

Pentru a evita stresul produs de evenimentele astrale, trebuie să nu opuneți rezistență schimbărilor cerute. Adaptați-vă, puneți-vă in mişcare ! Chiar dacă nu puteți schimba evenimentul şi deznodământul, schimbați atitudinea față de acestea ! Cu cât rezistența e mai mare, cu atât si presiunea resimtiță. Iar in final, nu ați câştigat nimic, nici măcar experiență. Pe un marinar ce-l face priceput? Să stea ancorat in port sau să înfrunte valurile mării?

Jupiter ne susține in trigon, aflat pe ultima sută de metri in Săgetător(o dată la 12 ani). Acolo unde se află natal sau intr-un aspect general, ca acum in trigon, simbolizează protecție divină. In concluzie, nimic nu este doar de bine, dar nici doar de rău, însă cel mai important : nimic nu este fără Dumnezeu !

☆Nihil sine Deo ! 🙏

Screenshot_20191013-181740_Gallery

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s