ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery10 octombrie – a 13 a zi de la Luna Nouā

☆Lună in Pesti♓

☆Soare in Balanță♎

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei : galben, auriu

_______________________________

O zi cu energie din plin !

Simbolul zilei, roata, ne cere să nu stăm pe loc. Benefic pentru a începe proiecte noi, a ne asuma responsabilități noi, organiza diferite evenimente, angaja personal (in cazul in care detineti o afacere). La locul de muncă incercați să cedați in fața unor posibile nemultumiri şi să lucrați in echipă alături de colegii voştri. Antrenați participarea tuturor angajaților în executarea proiectelor de grup.

A 13 a zi lunară este generatoare de karmă directă, aşa că, dacă sunteti intelegători si cooperanți, vă veți feri de rele. Mențineți-vă ocupați, făceți-vă utili şi nu umblați cu cioara vopsită.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, însă nu vă ingreunați. Find o zi în care trebuie să fiți în miscare, mâncați cât să vă încărcați bateriile. Nu consumați alcool !

Intr-o zi guvernată de zeul tuturor zeilor, Jupiter, vă sfătuiesc să ii faceți acestuia pe plac, filosofând. Nu vă mulțumiți cu discuții simple şi practice, depuneți mai mult efort şi extindeți subiectul, căutați să descoperiți esența. Hrăniți-vă mintea, citiți, urmãriți un documentar, conversați cu persoane de la care puteți învăța lucruri noi.

Saturn in aspect cu Venus ne poate ajuta să mai controlăm emoțiile din ultimele zile, domolind intensitatea acestora. Dacă astăzi avem un aspect planetar minor, maine nu vom avea nici măcar unul. Atmosfera va fi mai uşoară in aceste 2 zile.

☆Vă doresc o zi energică şi productivă !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s