ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery9 octombrie 2019 – a 12 a zi de la Luna Nouă

☆Luna in Peşti ♓

☆Soare in Balanță ♎

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verde

_____________________________

Simbolul zilei : inima❤Protejați-vă de orice subiect care vă poate perturba liniştea. Aveți grijă atât fizic cât şi emoțional de inima voastră, mai ales că ne apropiem de Luna Plină (14 octombrie) iar tensiunea arterială creşte.

Pe cei care sunteți cardiaci ori aveți frecvent atacuri de panică, senzație de sufocare, stare de anxietate dar şi in cazul în care sunteți însărcinată, vă sfătuiesc ca astăzi să purtați culoarea verde, corespunzătoare chakrei inimii(Anahata). Casa astrologică a acestei chakre este a 10 a a Capricornului, punctul cel mai inalt al zodiacului, astfel Anahata reprezintă poarta către infinit. Vă puteți face un obicei din a purta verde in fiecare miercuri.

Evitaťi să vã gândiți la propriile probleme ori să plângeťi din cauza acestora, deoarece puteți cădea într-o stare care va necesita cel puțin un ciclu lunar pentru a vă reveni. Îndreptați-vă atenția şi dedicarea către cei din jur! Puteți oferi o farfurie de mâncare, lucruri de prin casă care nu vă mai sunt de folos, de care alťii s-ar bucura. Mai ales ca ziua 12 lunară este o zi a cadourilor, puteți face o surpriză cuiva drag.

Din punct de vedere nutrițional, indicat ar fi să postiți. Elementul zilei este apă, hidratați-vă suficient! Nu consumați alcool!

Aspectele pe care Neptun le face cu Soarele şi cu Venus ne predispun la confuzie şi neînțelegeri. Aveți mai multă răbdare, nu judecați un fapt inainte de a analiza toate datele, nu răbufniți pe cei din jur. Evitați discuțiile in familie deoarece se poate ajunge la o adevărată telenovelă şi se pot arunca cuvinte de care vă va părea rău. Suntem cu toții in aceeaşi barcă, cea a irascibilității şi nemulțumirilor acumulate, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne împingem unii pe alții peste bord.

☆Hrăniți-vă mintea şi sufletul cu lucruri şi acțiuni pozitive ! Fiți activi ! Vă doresc o zi productivă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s