ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery8 octombrie – a 11 a zi de la Luna Nouă

☆Luna în Vărsător

☆Soare în Balanță

☆Zi a săptāmânii : Marți, guvernată de Marte

☆Culoarea zilei : roşu

_______________________

In hinduism în această zi ekadashi (semnificație în sanscrită : a 11-a ) se posteşte pentru a nu atrage o manifestare negativă a planetelor. Fiind cea mai energică şi imprevizibilã zi a lunii, trebuie abordată dintr-o perspectivă spirituală, pentru a căpăta protecție divină. Postiți, meditați, spuneți o rugãciune in linişte.

Celor care se simt a fi mai irascibili, obosiți ori au carență de grupul B şi minerale (precum magneziul, potasiu, zinc) le este recomandat consumul de alune, migdale, nuci, caju, semințe de dovleac, seminte de chia, deoarece intr-o zi lunarã 11 asimilarea acestora este mai uşoară, dar si necesară pentru susținerea fizică si psihică.

Ziua cea mai energică şi puternică din lună, are ca simbol sabia în flăcări. Concentrați-vă şi dedicați-vă mai mult vieții profesionale decât celei personale. Puterea se află in mâinile voastre, doar dacă aveți pregătirea si capacitatea de a o mânui. Aveți grijă la aspectul Mercur-Uranus care vă poate da planurile peste cap. Activitățile zilnice, programul, sarcinile deja stabilite pot suferi modificări din cauza imprevizibilului Uranus. Idei noi şi soluții ingenioase pot lua naştere dintr-o situație neprevăzutā. Adaptați-vā din mers, fără a reacționa nervos. Manevrați cu atenție sabia !

Evenimentul astrologic al zilei este intrarea lui Venus in Scorpion. In semn de apā, dar in special in acest semn opus celui pe care il guvernează (taur), Venus tinde să fie intensă şi dramatică. In această perioadă putem deveni mai geloşi şi posesivi. Sentimentele se intensificā incât tindem să măsurăm relațiile, fie ele romantice sau de prietenie, cu metoda “totul sau nimic”. Dacă simțim iubire, o simțim până in rai, iar dacă este ură, va fi până in iad. Bine, mult spus ură. Vă sfătuiesc totuşi să nu alimentați un astfel de sentiment, nici măcar sā nu purtați ranchiună.

Senzualitatea şi sexualitatea de asemenea se intensifică. În cazul celor singuri, este foarte posibil să se simtă atraşi fizic de o persoană nouă in această perioadă ori pur şi simplu li se activează această atracție față de cineva din cercul lor la care nu s-ar fi gândit in acest fel până acum. Abia după iesirea lui Venus din Scorpion, mai degrabă cánd va ajunge in Capricorn, puteți analiza la rece şi vedea dacă o relatie incepută acum este serioasă si de viitor.

Vom simti nevoia de a arăta mai bine, de a ne simti admirați, de a mânca bine, de a ne spori confortul, de a trăi cu un nivel mai sus decât ne putem intr-adevăr permite, de aceea tendința va fi să cheltuim pe toate acestea.

☆Vă doresc o zi frumoasă şi productivă ! Ne reîntâlnim mâine!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s