ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery4 octombrie – a 7 a zi de la Luna Nouă

☆Luna in creştere in Capricorn

☆Soare în Balanță ♎

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

__________________________

Puterea cuvântului rostit intr-o zi lunară 7 este una atât constructivă cât şi distructivă, cu efect instant de bumerang. Ceea ce exprimați trebuie să fie transparent, fără un interes ascuns sau cu intenția de a face rău. Puteți obține beneficii dacă vă alegeți cuvintele potrivite.

Şefii trebuie să-şi laude angajații şi să le arate recunoştință dacă vor să atragă prosperitate şi productivitate.

Aspectul Venus-Pluto întreține o stare de tensiune cu cei din jur zilele acestea, fiind mult mai uşor şi probabil să rãniți pe cineva prin ceea ce spuneți. Influența lui Pluto se simte prin dorința de a domina, de a avea control asupra unei/unor persoane, fie acesta impus chiar şi verbal. Cu toate că aspectul de cuadratură şi-a mai pierdut efectul, fiind vorba de o zi lunară 7 vă sfătuiesc totuşi să aveți grijă. Respectul nu se impune, se câştigă, iar liniştea este mai importantă decât a avea ultimul cuvânt. Fiți blânzi şi ințelegători!

În gospodărie nu este indicat să tăiați lemne. Nu vă apucați de renovări care constau în tăierea țevilor sau spargerea pereților.

Elementul zilei -aer – : Țineți geamurile larg deschise, aerisiți-vă casele, mai ales locurile aglomerate din locuință, aprindeți lumânări aromate/tămâiați, rostiți o rugăciune/ mantră.

Din punct de vedere nutrițional, într-o zi lunară 7 nu este indicat consumul de carne şi ouă.

Ca in fiecare vineri, zi guvernată de frumoasa Venus, vã sfãtuiesc să mergeți la cumpărături şi să achiziționați ceva frumos pentru voi sau pentru casă, ceva care să vă aducă bucurie.

☆Vă mulțumesc că faceți parte din Multiversul meu ! Mă bucură faptul că aceste articole vă sunt de folos. Pe cei care citesc fără a da like sau share ii rog sa o facã, deoarece facebookul are un anumit algoritm iar materialele mele muncite cu drag pentru voi nu pot ajunge şi la alții dacă nu sunteți activi. Imi doresc ca lumea să aibă acces şi la alt tip de informații, înafară de scandaluri mondene şi politică !

Voi lăsa mai jos mantra “Prana Apana Sushumna Hari” care, prin simbolistica cuvintelor sale, ajută ca energia forței divine creatoare Prana să circule în corpul nostru prin coloana vertebrală (canalul Sushumna şi cele 7 chakre), eliminând blocajele energetice (Apana- forța care curăță)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s