ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery3 octombrie – a 6 a zi de la Luna Nouā

☆Luna in creştere in Săgetător

☆Soare în Balanță ♎

☆Zi a săptămânii : joi, guvernatã de Jupiter

☆Culorile zilei : auriu, galben, maro

______________________________

Pe lângă aspectele pe care planetele le fac intre ele, ingresul lui Mercur în Scorpion şi al lui Marte în Balanță, evenimentul care atrage toată atenția astăzi este intrarea lui Pluton in mers direct.

Echivalentul lui Hades -zeul infernului- in mitologia greacă, Pluto reprezintà in astrologie latura întunecatā a naturii umane. Retrogradarea acestuia din ultimele 5 luni a avut scopul de a scoate la suprafață demonii pentru a-i înfrunta. Datoria noastră a fost de a aduce subconştientul in stare de conştiență, acceptându-ne, intr-un final, propriile umbre. Procesul transformării plutoniene este unul lung, aceasta fiind o planetă lentă care tranzitează intreg zodiacul in 247 de ani, adică o zodie in aprox 20 ani ( +- in functie de retrogradări).

Cum am mai spus-o şi cu altă ocazie, numai prin distrugere ne putem regenera dar mai ales, numai aşa putem observa existența unei probleme. Urmează ca mai apoi să conştientizăm, să ne asumăm, să luptăm pentru a ne reconstrui şi pentru a merge mai departe.

Cel mai important este ca, atunci când avem implicată această planetă intr-un eveniment din viața noastră, să predăm armele, să cedăm controlul. De multe ori ne întrebăm de ce ni se intâmplă ceva anume, când noi ne-am antrenat toată viața tocmai pentru ca acea situație să nu fie posibilă. Când noi am controlat totul in detaliu şi am gândit fiecare pas cu precauție, comportándu-ne exemplar şi “ca la carte”. Despre asta este Pluton ! Despre obsesiile şi temerile bine ancorate in noi, pe care ne forțează să le infruntăm, simțim, trăim, vindecăm !

Un exemplu de regenerare plutoniană il pot da chiar eu, cu experiența care mi-a marcat viata in 2016. Doar cā in cazul meu m-am cam bătut cu Plutonul mamei, sau ea cu al meu. In octombrie 2016, intr-o sâmbătă, am picat examenul auto, mama fiind oarecum mulțumită cu această situație deoarece ii era frică să conduc. Un sentiment normal atunci cánd esti pãrinte, însă la ea fricile astea sunt mai accentuate. In 48 de ore de la acest eveniment a avut loc primul apel la 112 când, stând in casă, mi s-a făcut pur şi simplu rău. Ce a urmat nu mai detaliez, vă spun doar că problema a pornit de la cervicală şi a fost, dupa spusele şi concluziile medicilor, echivalentul unui accident de maşină, cu o perioadă de recuperare de 1 an de zile. A putut mama să controleze soarta, să evite ca eu să trec prin acele dureri? Nu. In acel moment nu a mai putut face nimic, decât sa cedeze controlul şi să ne lăsăm in mainile Domnului.

Cam aşa e cu Pluto ! Cedați lui, înainte să vă îngenuncheze ! Scopul este regenerarea periodică de care avem nevoie ca ființe spirituale eterne, dincolo de materie ! Şi pentru că nu ne putem vindeca în acelaşi loc in care ne-am îmbolnăvit, următorul pas este evoluția !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s